Sailor Moon: Crystal
#1
[Image: 60085l.jpg]

MAL //
Tip: ONA
Epizode: 26
Status: Trenutno izlazi
Prikazivanje: Jul 5, 2014 to ?

Usagi Tsukino, učenica 8. razreda, je nespretna djevojka i plačko, ali je puna energije. Jednog dana, upoznaje Lunu, crnu mačku sa polu mjesecom na čelu, i Usagi se pretvara u Mjesečevu ratnicu, lijepu zaštitnicu ljubavi i pravde u mornarskom odijelu. Kao zaštitnica pravde, Usagi ima misiju pronaći Legendarni Srebrni Kristal zajedno sa ostalim ratnicama i zaštiti princezu. Naravno, sve to joj otežava kraljica Crnog Kraljestva, kraljica Beryl, koja svako malo šalje svoje podanike u Usagin rodni grad kako bi sebi prisvojila Legendarni Srebrni Kristal.





Komentar: I tako su odlučili napraviti Sailor Moon Remake za 20. godišnjicu izlaska animea. Radnja se, normalno, uopće nije promijenila, samo je animacija bolja (normalno), imamo par novih detalja i to je to (Mamoru je još više dreamy Love ).
Tako mi je žao što su promijenili OP, stara je bila daleko bolja Sad Ali sviđa mi se što barem Usagi ima istog seiyua.
I da, moram li spomenuti CGI transformaciju... To mi jako smeta jer, ako su već krenuli s jednom vrstom animacije, zašto sad odjednom ubaciti drugu. Mislim, čemu?!
[Image: a3a77ab1208651095298401d936d852f141.jpg]
Reply
#2
Od svih animea koji su se puštali na dobrom starom RTL-u samo sam ovaj preskakao... i eto ga '15' godina kasnije baš taj anime dobija rimejk haha

Ajd' bacim pogled da vidim tu CGI transformaciju.
[Image: 2nr3vi0.gif]
Reply
#3
Sumnjam da ovaj anime u danasnje vreme moze da postigne nesto konkretno. Kitice se starom slavom pa ce da ga gledaju mahom nostalgicni i stariji clanovi i to je to, mislim da je proslo vreme power girl animea. Smile

Inace secam se ovoga bas kao klinac ne znam ni koliko sam imao mozda 10-tak godina, cak i tada su mi ti kostimi i njihove moci (posebno onaj muski sa onom ruzom) bili debilni ali ima li smo 3-4 kanala na Tv-u od cega je na jednom bila politika 24 sata pa moras da gledas. XD
[Image: 76561198247150340.png]
Reply
#4
Ne sviđa mi se animacija u odnosu na staru. Ovaj anime ipak ostavljam mlađim generacijama.

@Lavi...Tuxedo Mask debilan? Baš je bio drimi Love :p
Reply
#5
Ne vjerujem da ću ovo ikad gledati shojo nije za mene
Reply
#6
Sailor Moon Crystal je smece i sramota. Remake je jako niskobudzetan, da deluje kao da Kill la Kill ima veci budzet. Jeste da Toei uvek izgleda lose, ali je Sailor Moon ipak trebao biti glavni projekat, a ne samo jeftin pokusaj da zarade velike pare putem nostalgije. Smeta mi sto su promenili sve voice actore da bi ustedili na jeftinijim voice actorima. Toru Furuya (Tuxedo Mask) bi rado prihvatio da opet daje glas liku. Mislim covek je pre godinu dana radio sa njima na Saint Seiya, a trenutno na Dragon Ball Kai. Sramota je sto su iskulirali lika ovako.

Za pocetak, CGI transformacija. Ozbiljno?
http://www.youtube.com/watch?v=g1xXXfvBPc0
Zar nije bruka da transformacija iz 1992. izgleda sto puta bolje? Mislim sta, nisu mogli istu takvu scenu da nacrtaju trenutnom tehnologijom?

Trenutno gledam trecu sezonu, tako da sto se mene tice, ostacu ja kod originala, pa cu procitati mangu kada budem kupio i drugi boxset. I onako je remake 1:1 adaptacija mange, tako da nista ne propustam.

>posebno onaj muski sa onom ruzom) bili debilni
Izvini nemas pojma o cemu pricas. Tuxedo Mask je fabulous i najbolji lik u seriji. Lik je troll^2, i smesno mi je kako Sailor Moon ne moze da napadne dok joj on ne kaze da napadne haha.
http://www.youtube.com/watch?v=6BQwM7ixHVY
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#7
koliko da je ovde CGI loš bolji je nego u Berserku (filmovi), mda šta znam, ne bih rekao da je smeće i sramota, ali jedino što odbija je to da ćemo poslednju epizodu videti za dve godine ue ovo vreme
Reply
#8
^ Da, glupo je ovo objavljivanje epizode skoro pa svaki drugi tjedan i tako razvlačenje animea sa 26 epizoda više od godinu dana.


Inače, nešto zanimljivo.



Jezivo koliko se podudara XD
[Image: a3a77ab1208651095298401d936d852f141.jpg]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)