@Nightwalker pa pogledaj ko uglavnom ostavlja pozitivne kritike, ljudi koji misle da su Naruto, Bleach, FT vrhunac anime industrije. Jako retko je cuti nekoga ko je gledao neke bolje naslove da hvali ovo u tolikoj mere kao ovi gore. Oko ovog naslova se digao ogroman hajp i preko nego sto je poceo da se emituje ali zbog mange, i na kraju s totalno sjebali pricu, i svaki realan gledalac to vidi cak i ako ne cita mangu, oni sto citaju e tek oni vide.
Da ne bude zabune ja ne pricam o uzivanju u animeu posto to za nekoga moze biti 10-tka kao kuca, ja sam recimo uzivao uz HSOTD i dao mu 9 iako je anime sprdnja, to je druga tema. Ja pricam o kvalitetu kojeg ovaj nema, zbrzan je maksimalno i nista nije objasnjeno, borbe same po sebi nisu lose ali nista posebno, likovi su skroz nezanimljivi i nerazvijeni, o glavnim negativcima se ne zna ama bas nista pojavili se 3 epizode pre kraja, o cenzuri svakog krvavijeg dela da ne pocinjem itd.
Cisto moje licno uzivanje u naslovu mogu da kazem da je neka slaba 7-ca, realna ocena mislim da bi bila negde 5-6. Definitivno nije naslov koji je zasluzio ovoliki hajp, za mangu ne znam ali anime je los.
Necu da hejtujem ovo, nije anime bas tesko dno niti cu da kazem to posto mi je prosecan naslov, da se gleda sve od jednom cak bi i bolje legao. Ja cu gledati do kraja sigurno ali sem animacije ove nema nista da kazemo da te posebno privuklo naslovu. Gledam ga ali da neko kaze e anime se ukida ne bi se ni cimnuo.
Opet kazem ovde pricam o kvalitetu (kojeg nema) ne o licnom uzivanju. Ja sam inace poznat kao neko ko gleda sve i svasta pa kontam kad neko uziva u slabijem naslovu (guilty pleasure).