2015-08-26, 17:55
Kome god roditelji plaćaju hleb, on je za mene klinac. I do 25 godine se razvija telo kod momaka, tako da on još nije izgrađena ličnost.
Tokyo Ghoul
|
2015-08-26, 17:55
Kome god roditelji plaćaju hleb, on je za mene klinac. I do 25 godine se razvija telo kod momaka, tako da on još nije izgrađena ličnost.
2015-08-26, 18:27
Zapravo kad sam rekao ''klinci'' nisam mislio na godine, no nije ni bitno. Lose sam formulisao. Kao sto Youspawn rece, jasno je na koju se publiku misli.
2015-08-27, 04:17
Naravno da se zna.
2015-08-30, 01:58
Solidan anime. Predvidiv, ali zanimljiv. Ne dopada mi se što je isključivo koncentrisan na neku tipičnu radnju i razvoj događaja, kao i likove. Da poslednje epizode prve sezone nijesu bile toliko zanimljive (bar meni) nikad ne bih ni počela drugu sezonu.
Više su mi se dopali neki epizodni likovi, nego glavni, koji su, prema meni, loše odrađeni. Takođe anime serija sadrži i par genijalno odrađenih likova, kao Shuu Tsukiyama, Juuzou Suzuya, Kureo Mado. Muzikom i nijesam preterano oduševljena. Što se animacije tiče, ona je solidna. Nije mi jasno što su zamutili neke likove tokom brutalnih scena, a prikazali još brutalnije. Pff.. Idem sad da završim drugu sezonu..
2015-08-30, 03:52
(This post was last modified: 2015-08-30, 03:55 by Nightwalker.)
Ma nije remek delo, ali je gledljiv i zanimljiv. Inače svi Šounen naslovi su predvidivi.
Nije mi jasno samo zašto se tolika frka diže ovde na forumu oko ovog naslova... U stvari, ne zanima me. Smor mi je da se raspravljam.
2015-08-30, 04:12
Pa kad je to tebi bilo smor da se raspravljaš?
Ni ja ne mislim da je Tokyo Ghoul remek djelo, zapravo, on je daleko od toga. Da izostavim to što je brutalan i što nije moj tip anime serije, neki elementi i djelovi su stvarno glupo odrađeni.
2015-08-30, 06:52
e jes, to tripovanje i dizanje frke oko svakog predvidivog shonen naslova koji se pojavi je jedan zanimljiv fenomen, tu je negde sa varijantom kada se ekranizuje neka knjiga i onda svi ljudi koji su citali tu knjigu krenu da kukaju kako je knjiga bolja i kako ekranizacija nist ne valja.
Mislim, budimo realni, ako neko ocekuje da neko drugi ima istu mastu kao on i onda je u fazonu da pljuje tog nekog sto je nesto odradio na drugi nacin od onog koji je sam zamislio, treba malo da se zapita sta je s mozgom i realnoscu. Ista prica je i sa ovakvim naslovima. Svi ih kude, svi ih pljuju, a nikako ne zele da se pomire sa cinjenicom da ljudi ne traze stalno nesto novo, nesto divlje, do sada nevidjeno i neponovljivo, nego zele bas nesto sto je po nekom sablonu i to im prija
2015-08-30, 07:03
btw ovo je seinen...
2015-08-30, 07:38
(This post was last modified: 2015-08-30, 07:38 by Nightwalker.)
2015-08-30, 23:28
Slažem se sa Peglom.
Razumem da anime ima dosta nedostataka što se mange tiče, ali takav način poređenja mi je baš bez veze. Ja ipak imam dosta predrasuda prema novijim naslovima, čak smatram da je 60% toga smeće, Tokyo Ghoul se čak izdvojio kao zaista dobar. Kao i svaki anime, ima svoje prednosti, ali i nedostatke. Još nijesam u procesu mange, ali mi je anime veoma ograničen, i nije mi jasno što su ga cenzurisali. Uostalom nije ni bitno, sada samo čekam sledeću sezonu. |
« Next Oldest | Next Newest »
|