Jaoooooooo

Drugari, ja ovo obozavala. Uuuuuuspomene
Tadam sam imala vec 10,11 godina, ako ne i vise, znam da smo vec mi devojcice pocele da se interesujemo za izgled, sta cemo obuci, ali ja sam tajno gledala Yu-Gi-OH
Do te mere sam odlepila da posle Beogradske hronike, niko nije smeo da zamisli Tv, jer ja sam gospodjica imala crtani. Samo sto nisam grizla za daljinski
Kinezi na meni zaradjivali tone para, sve sam one spilove kupila, znam da nije original, ali i to mi valjalo, e sada niko nije voleo taj crtani, pa sam se jadna sama igrala, bacala karte po sobi ko majmun

Onda kada je vec postao popularan sirom auditorijumu (odnosi se na moje selo i grad gde sam isla u skolu),onda sam ja bila najvise kul, jer sam jel najupucenija, bila sam u fazonu ja sam Elder za vas
Vrhunac moje zaludjenosti je bio momenat kada sam sa drugaricom pobegla sa casa,jer sam cula da RTS prekida sa emitovanjem serije i otisla sam da kupim TV magazin za sledecu nedelju da vidim TV semu, da li ima yu-Gi-Oh
I naravno, moj svaler Seto, Seto Kaiba

Moja prva ljubav, axaxaxaxaxaaxaxxaxaxxa

Boze mili, ali sve se to zavrsilo lepo, pocela sam na netu da trazim o Setu, bogu podzemlja i zainteresovala se za Egipat, bas sam dosta knjiga procitala, i volela sam i uzivala u njihovoj istoriji, tu je Laguna profitirala na mojoj opsesiji, jer sam se nakupovala tone knjiga, znam da sam u gimnaziji za zavrsni rad pisala o Novom Egiptu, uglavnom nemam granicu kada nesto volim
I onda sam u srednjoj imala trip, da cu sina da nazovem Seto, budala sam bila uglavnom
I naravno igra na kompu, imala sam tri dela igre, mogla bi je naci opet na netu, bas sam je volela
U svakom slucaju
It's time for duel.