No Game No Life
#1
[Image: SRBNGNL_zpsfcdb3f1b.jpg]

(Objava prevoda svake Srede od 14.05.2014 21:30h)
Kategorija: TV Anime Serija
Žanr: Avantura, Komedija, Ecchi, Fantazija, Natpriroda
Studio: Madhouse
Broj Epizoda: 12
Godina: 2014+
Trajanje po epizodi: 23 min


Radnja anime serijala bazira se na životu brata i sestre koji interaktivno igraju online igrice. Sora i Širo su deo hikikomori NEETs, koji su zajedno u igri "Blank space"(Kūhaku), zahvaljujući svom talentu i neprikosnovenosti, postali nepobedive i urbane legende. Jednog dana bivaju pozvani od strane dečaka koji sebe naziva "Bog" u svet fantazije gde je zabranio svaki vid nasilja i objavio da je to mesto gde je "sve odlučeno od strane igre". Čovečanstvo se vratilo davno pre i svelo na jedan preostali grad uticajem drugih rasa. Hoće li Sora i Širo, brat i sestra, postati "spasioci čovečanstva" u ovom drugom svetu? "Pa, počnimo da se igramo."

Napomena: Prevod svake nove epizode koja izađe se šalje u najbržem mogućem roku istog dana po objavi Crunchyroll. Molimo sve Anime ljubitelje da imaju u vidu da će nekada postojati razlozi za manje kašnjenje objave, ali za tako nešto će postojati najava koju možete pratiti na našem websajtu i sa druge strane će se tako nešto vrlo retko dešavati. Prevodi Anime Serijala se šalju u periodu između 19 - 23h ukoliko je toga dana bilo novih izbačenih epizoda. (Anime Srijali preuzeti od Srbchyroll se ne odkazuju!)

SRBCHYROLL je fansub grupa i grupa ljudi koji volonterski prevode određene najnovije anime serijale. Daćemo sve od sebe da steknemo iskreno poverenje i zadovoljstvo vernih anime fanova.
Reply
#2
(Ovaj Anime Projekat je uspešno završen)
Reply
#3
Well done! Big Grin Lepo je što ste ovo odradili, anime je zaista dobar. Big Grin
[Image: 317bpjd.png]
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)