Bakuman
#1
[Image: 26138.jpg]

Tip serije: TV
Broj epizoda: 25
Žanr: Komedija, drama, shonen, školski život, deo života
Studio: NHK
Godina: 2010

Moritaka Mashiro je prosečan učenik sa talentom za crtanje. Jednog dana, on zaboravi svesku u školi, koju Akito Takagi sa kojim Mashiro ide u odeljenje, pronađe i pročita. Kada Mashiro dođe po nju, Takagi, sviđajući mu se njegovi crteži, ga pita da se udruže i da naprave bestseler mangu. Mashiro to odbija jer je njegov ujak bio manga autor koji je umro od prekomernog rada i koji je bio duboko u dugovima.
Ubrzo posle, Takagi ga poziva da odu do Miho Azuki, devojke koja se neizmerno dopada Mashiru. Tamo Takagi otkriva njen san da postane seiju kao i njihov plan da naprave mangu koja će postati anime, i gde će ona dati glas heroini.
Mashiro tada proklamuje da, ako im se snovi ostvare, da će se njih dvoje venčati. Azuki pristaje na to. I tu njihovi snovi počinju. Buduće manga autore čeka mnogo prepreka ali oni neće posustati!

Javljam se da radim ovaj projekat, video sam da se na listi anime serija nalazi jedna prevedena epizoda, ali sam pretražio sve thread-ove i nisam našao nijedan gde je ovaj projekat zvanično preuzet ili je možda bio izbrisan, ne znam stvarno.
U svakom slučaju prevodiću koliko mogu i trudiću se da barem ovo izguram do kraja, ne znam koliko će to trajati ali budite uvereni da će biti prevoda.
Reply
#2
Fin izbor. Gledacu (opet) ako izguras do kraja Big Grin
Reply
#3
Samo napred.
Ako bude bila potrebna pomoć, ne ustručavaj se da pitaš.
[Image: 12919667-1054652541260501-1842689955405525214-n.jpg]
Reply
#4
Izgurao sam! Projekat završen.
Reply
#5
Svaka čast, imao si odličan tempo!

Prebacujem temu u završene projekte podforum.
Reply
#6
eto prilike da mu se da nova šansa.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)