SPLATTERHOUSE
#1
SPLATTERHOUSE je beat em up igrica proizvedena od strane Namco Bandai 2010-e godine, i ovo je cetvrata igrica u ovom serijalu. Sa par delova gde je igrica 2D kao sto su bili stariji delovi.
http://www.youtube.com/watch?v=2bRcLpDPYL4
Ovo je jedna od igrica na kojoj sa razlogom pise da nije za mladje od 18, ima dosta veoma mracnog humora i tu i tamo golotinje... sa razlogom ima to ime ( sto vise krvi na ekranu to si jaci ). Nasilje u ovoj igrici je ne normalo, mozes svakome sve da pokidas ( tipa otkines nekome ruku i onda ga bijes sa njom ). Ova igrica nije horror, nisam se uplasio ni na jednom delu mada sam se zgadio na dosta njih ali je tezak psiho, pogotovo scene ucitavanja koje ja nikad ne gledam i iskljucim zvuk dok se ne zavrse XD
Neka veca zamerka za igricu je losija grafika, neke starije igrice imaju dosta bolje detalje.
Moja ocena je 7/10, i nije preporuka svima Smile

[spoiler][Image: Rickkickinass_zpsc64e503f.jpg][/spoiler]
[spoiler][Image: splatterhouse01_zpsff11fcef.jpg][/spoiler]
[spoiler][Image: 114755_zps6ca63627.jpg][/spoiler]
In the sea without lees
Standeth the bird of Hermes
Eating his wings variable
And maketh himself yet full stable
When all his feathers be from him gone
He standeth still here as a stone
Here is now both white and red
And all so the stone to quicken the dead
All and some without fable
Both hard and soft and malleable
Understand now well and right
And thank you God of this sight
Reply
#2
Da, igrao sam originale preko emulatora, prokleto teška igra kakve su i bile segine, a izgubio sam ono iskustvo na onim drugim igrama. Sada, ovu novu verziju sam na kraju poklonio nekome. Jeftino sam ju kupio, ali na kraju sam se dosta iživcirao. Arkadni dio igre je prilično iritatan. Početak je bio dobar, naročito brutal fatality na protivnicima. Ali kasnije mi je postala teško naporna radi ponavljajućih neprijatelja i to priličan broj. Naročito pri kraj igre gdje sam gubio živce u borbi protiv one pipke i provalije. Nije toliko teška koliko postane nezanimljiva i užasno monotona. Šteta dobrih ideja.
[Image: harpy211.png]
Reply
#3
Puno krvi ima a sam gameplay igre je zanimljiv, priča nije nešto ubedljiva ali sve u svemu ovo je moglo da bude mnogo bolje.
Moja ocena 6.5/10 Big Grin
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)