Kenzen Robo Daimidaler
#1
[Image: 60757l.jpg]

Quote:The comedy centers around a high school boy named Madanbashi Kouichi who has Hi-ERo particles, the power source to operate the robotic weapon Daimidaler.

With the help of Sonan Kyouko from the mysterious Prince Beauty Parlor organization, he stands up against the Penguin Empire that troubles humanity.
MAL|AniDB

Type: TV Series, unknown number of episodes
Year: 05.04.2014 till ?
Categories: Comedy, Ecchi, Manga, Seinen
Original Work: Nakama Asaki
Direction: Yanagisawa Tetsuya
Series Composition: Yoshioka Takao
Character Design: Gotou Junji
Chief Animation Direction: Gotou Junji
Work: TNK

Komentar:
Ecchi crap ove sezone, ali ovoga puta sa robotom, sto odmah menja celu situaciju. Na prvi pogled nije nista drugaciji od naslova poput D x D. Glavni lik ima Hi-ERO cestice koje se aktiviraju kada vata sise, i time jaca svog robota. Protivnici su pingvini sa prednjim repom, koji je samo "rep" i nista vise.

Uglavnom je ocigledno da nista nece biti od ove serije i da je smece, ali kao mecha je bas osvezenje. Ovako awesome mecha naslov nismo dobili jos od Aquarion EVOL. Tako da je odlicna komedija i ume posteno da te nasmeje, vise od pravih anime komedija.

P.S. HorribleSubs izbacuje cenzurisanu verziju, ne znam da li ce neko raditi AT-X verziju, ali mogu potvrditi da kod AT-X verzije nema cenzure, tako da ko voli bradavice u svom animeu nek izvoli haha.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#2
Ohohoho, ovo se gleda. Volim ecchi komedije koje su smešne + fanservice. Ostalo me ne interesuje. XD
[Image: 317bpjd.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)