Anime Preporuke
Moze neki predlog za neki dobar komicni anime stvarno mi se gleda sad tako nesto Big Grin
Reply
Beelzebub ,ima 60 epizoda
http://myanimelist.net/anime/genre/4,na ovoj stranici mozes da vidis koji su dobri komicni anime
Reply
Zaboravio sam reci ako taj anime moze da bude sa anime overdose sajta da bude na strimu posto ne znam engleski Smile. Zaboravio sam napomenuti
Reply
Podforum pitanja i predlozi se odnosi na rad foruma i slicno. Prebaceno u anime generalno.
Reply
Izvini jos ucim Smile nisam znao sacu malo vise obratit paznje na to Big Grin.
Reply
(2016-04-13, 16:12)SuperClicK Wrote: Moze neki predlog za neki dobar komicni anime stvarno mi se gleda sad tako nesto Big Grin

Takav anime ne postoji.
Reply
Postoji.
Osomatsu-san, samo prva epizoda, za ostale ne garantiram.
Neam pojma ima li stream tu, ali imaju nekakvi titlovi na sajtu za tu prvu epizodu.

Kako god, ta je epizoda suspendirana sa svih televizija i legalnih streamova, neće se pojavit ni na optičkom mediju kad izađe. Valjda je nekome ono ogoljavanje što anime danas treba imati da bude gledan bilo previše.
Reply
Ovo mi je vise tema za anime preporuke, ali ae da se nadovezem. Golden boy-perverzan crni humor, Strongest Disciple Kenichi-komedija na kung fu i borilacke vestine, Senyu-sprdnja na RPG, Gintama- spdrnja na sve, ali bukvalno sve, anime, filmove, igrice, japan, ama sve, doduse ne preporucujem zato sto zahteva dobru podlogu (odgledanih pun klinac animea, u suprotnom pola fora promakne i nije zanimljivo), Seitokai Yakuindomo-komedija sa srednjoskolcima, opet crni humor, najvise sprdnje na racun seksa, Baka to Test to Shoukanjuu-opet srednjoskolski, jedan od onih nerbuloza koje nekim cudom i budu smesne povremeno, Detroit Metal City-najbolja sprdnja na metal bandove ikada! Smile Great Teacher Onizuka-jedan od starijih naslova i jedan od smesnijih. Vodja bande bajkera koji postaje ucitelj u skoli, sve po sebi govori kao premisa. Full Metal Panic Fumoffu-preporucujem da se prvo pogleda prva sezona koja je ozbiljnija i ima radnju i pricu i sve, ova se vise svodi na komediju i situacije koje se desavaju van akcije i humor je fenomenalan, ali ukoliko ne upoznas dovoljno likove iz prve sezone, onda se propusta dosta sto se samog humora tice. REC- Romanticna komedija, jedna od boljih, a i vrlo je kratak, jer su i epizode kraceg formata.

Eto, ovo zasad dok se ne izjasnis malo vise kakav konkretno komicni anime trazis i koji vid komedije, radnje i slicno. Ima ih more, ali malo preciznije sledeci put molicemo Wink
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Imas u streamu sve epizode osomatsu-san
Reply
Hvala ti eleran Smile dao si mi sada dosta anime koje bi mogao da pogleda Big GrinLove
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)