Sunabouzu A.K.A Desert Punk (preuzeo rados1)
Nije uvek isti tajming, i velika je razlika između eng suba i duba(u ovoj animi).
Baš zbog toga prevodim japanski dub, jer ako nešto ne prevedem bukvalno, niko mi to neće uzeti za zlo.
Dok eng dub, u nekim momentima kada krenu brzo-prebrzo da govore, desi se da ne znam koju su reč izgovorili... a nemam titl eng duba.
Još nisam na tom nivou znanja eng. jezika da mogu da slušam bez prevoda i da prevodim.
[Image: 2nr3vi0.gif]
Reply
Znam da nema potrebe da vas obaveštavam kada i šta šaljem, ali sada moram da napravim izuzetak jer je došlo do male greške prilikom slanja prevoda.
U poruci sam napisao sve što treba (šta šaljem org. naziv epizoda), ali pošto sam bio u žurbi, zaboravio sam da dodam zip folder tj prevode... pa sam naknadno poslao.
Mali FAIL.

Čisto da ne dođe do zabune... sorry Anime
Reply
pa ovo tek ne moras ovde da spominjes, nego samo ponovo posaljes mejl i kazes da si zaboravio XD
desi se to ljudima ponekad, nista strasno Wink
---------------------

Glava AO porodice  Whistling
Reply
I meni se to jednom desilo i Pegla je hteo da me zadavi, jedva sam živu glavu izvukao.

Hahahh šalim se Big Grin

Meni se desilo da nisam atačovao fajl pa je onda tek Pegla hteo da me zada... pardon, obavesti da sam loše poslao i onda smo našli zajednički jezik.
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
Pa zar je toliko opasan... Anime
Reply
ma kaki covek, ja nisam opasan kad me ne izazovu da budem opasan Toungue
---------------------

Reply
Uživao sam u ovome i ne bih želeo da ostane prevedeno do pola. Preuzeo bih ako niko nema ništa protiv Anime Whistling
Reply
5 godina kasnije - verujem da niko nema nista protiv Smile
---------------------

Reply
Poštovani Super Freshman vidim da si objavio prevode pa verovatno nisi video da se ovde vodi da sam ja preuzeo. Želeo bih znati da li ćeš ti uraditi ovo do kraja ili ću ja Anime
Reply
Poslato je sve i konačno može u završeno Whistling P.S. Samo ispraviti da serija ima 24 epizode. Zahvaljujem se kolegi na saradnji Love
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)