Kaiji Ultimate Survivor
#1
[Image: jkwoyw.jpg]

Tip: TV (2007)
Epizoda: 26
Status: Završeno
Žanr: Game, Psychological, Thriller, Seinen
Produkcija: Madhouse

Opis:
Itou Kaiji je propalica koja krade amblema sa auta. Jedan dan u posjetu mu dolazi nepoznati koji sebe naziva Endou, utjerivač dugova. Razlog njegova posjeta je neplaćeni kredit (od Furuhata Takeshi) kojem je Kaiji bio jamac. Nakon što je Takeshi nestao, kredit je pao na Kaiji. Nakon prisile, Kaiji prihvaća položaj na brodu kako bi vratio dug i usput zaradio malo novca.

Komentar:
Kaiji mi je bio zanimljiv, grabi ti pažnju da gledaš kako i na koje načine razmišljanja uspijeva proći u sljedeći krug. Najnapetiji dio mi je bio sa E-kartama. Nisam očekivala onakav kraj.
Anime me pridobio da pogledam i 2 sezonu
Tko voli psihološke trilere, svakako preporuka

Netko još gledao? Utisci? Big Grin
Reply
#2
Dobar naslov. Definitivno je zanimljivo zamisljen. Ima momenata kada zna da bude malo odugovlacenja, ali sve u svemu je od pocetka do kraja bio zabavan, napet i neuobicajen. Jedino mozda poslednja igra je trajala previse epizoda po mom misljenju. Moglo je malo krace. Takodje sam i film pogledao i dosta verno prati anime. U sustini film je mesavina obe sezone i sa mozda malo drugacijim redosledom, ali je ispunio neka moja ocekivanja, s obzirom da uglavnom apsolutno nista ne ocekujem od filmskih anime adaptacija. No kome nije bilo dovoljno samo anime da pogleda moze da virne i na film Smile Ne znam kakav je drugi deo koji je izasao, ali prvi je skroz ok Smile
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#3
Da, malo jesu odugovlacili...no dobar je bio.
Jesi primjetio ista neobicno glede zenskih likova? XD
Reply
#4
Ne secam se bas naj, davno sam gledao, moras biti preciznija na sta mislis Smile
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#5
Nema ih....u biti ima jedna cura koja se u citavoj seriji pojavljuje tek 2min XD
Reply
#6
Ima ih dve u stvari, jedna radi u prodavnici u prvoj sezoni, a druga je cerka tipa sa kojim Kaiji kolaborise u 2. sezoni, takodje nebitan lik.
Reply
#7
Kad vec tako izgledaju, i ne trebaju nam devojke u Kaijiju XD
Inace je odlican anime, a manga je jos ongoing pa ko zna, mozda bude i neki nastavak. I drugi naslovi od istog autora ( Nobuyuki Fukumoto) su isto dobri, tu bih preporucio recimo The Legend of Strongest Man Kurosawa.
Reply
#8
prva dva su "ekranizovana", treći je završen i četvrti u toku
Reply
#9
Negde na polovini druge sezone sam. Jako dobar naslov. U Kaiji-u bi i jarackinje barackinje bile ultra napete XD
Reply
#10
Odgledala obe sezone. Anime je napet, psihološki super odrađen. Animacija likova je je dosta štura, gruba, oštra ali odlično ide uz ovaj anime. Iako su iza 20 ep malo razvukli radnju, 2 sezona mi je bolja od prve.

Tko voli psihološki napet anime i grickati nokte, svakako neka pogleda Kaiji XD
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)