Angel Beats!
#1
[Image: 22062.jpg]
Tip: TV
Žanr: Akcija, komedija, drama
Broj epizoda: 13
Godina: 2010

Opis:
Posle smrti, mladić Juzuru Otonaši se budi u svetu srednjoškolaca gde upoznaje devojčicu Juri Nakamuru. Tu se pridružuje njoj i njenom timu kako bi se suprostavljali devojčici nazvanom Anđelom.

Komentar:
Anime nije toilko loš, svidela mi se priča. Možda su trebali malo više da se usredsrede na likove i njihove prošlosti, ali onda bi trajalo preko 20 epizoda.
Moja ocena je 6/10
Reply
#2
Uopste mi nije bio los Angel Beats. Generalno se islo na te neke tuzne price glavnih likova, i neke su bas bile dobre, mada opet moglo bi se reci i kliseizirane. Glavni lik je bio zanimljiv, a imao je i zanimljivog ortaka koji (ako se dobro secam) nije bio tu samo da bi ga svi zivi sprdali (sto mu dodje cest motiv u key-ovim delima).

Iako nije po vizuelnoj noveli, znam da su u izradi ucestovali neki od zaposlenih u Key-u, i nekako se i primecuje. Animaciju nije radio KyoAni, ali je sasvim na nivou.

Uglavnom nekih 8/10 od mene. Sad dok se prisecam Angel Beatsa vrti mi se OP pesma i dodje mi skoro pa opet da ga pogledam XD
Reply
#3
Bio je okej kao komedija. Ali kada je melodrama krenula, pretvorio su u takvo nevidjeno smece. Na kraju nista nisu razjasnili, i cak su jos vise pitanja postavili na samom kraju.

Uglavnom, tipicna Key balega.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#4

Meni je anime bio super. Epizoda sa raketnim stolicama je bila jaka. Evo video scena u toj epizodi.



Za onoga koji nije gledao anime predlazem da pogleda video.
Reply
#5
Ocena 7/10. Nije loše, mada mi radnja nije baš prijala. Kraj me mnogo iznervirao. Sam ostao da pomaže pridošlicama. Zar nije mogla da ostane s njim? Angry
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)