Threads: 52
zanr: komedija
God. emitovanja: 2004
Izdavacka kuca: Kadowaka Shoten
Radnja: Vojska kerona vrsi invaziju na zemlju ( inace keronci su neki mali vanzemaljci koji po meni lice na zabe, dakle svemirske zabe

) i u prvom talasu salje jedinicu keroro u kojoj se nalaze 5 "Specijalaca"( da se tako izrazim ).
Dakle posle dolaska keroro jedinice na zemlju keronci se povlace ostavljajuci za sobom jedinicu keroro. Porucnik Keroro ( vodja jedinice ) upada u kucu porodice hinata i nalece na Nacumi hinatu koja ga prebije na mrtvo ime ( ako to tako moze da se kaze

). Dakle Nacumi mrzi keroroa a njen brat fujuki postaje kerorov najbolj prijatelj. Keroro ostaje da radi u kuci porodice Hinata ali jos uvek smislja nacin kako da osvoji zemlju.
Utisak: Anime je vrlo simpatican iako se moze reci da je namenjen za decu, ipak preporucujem anime iz razloga zato sto je zanimljiv i zar je problem ako je anime za decu?
If you dont stand for something youll fall for anything.
Threads: 60
Pre bih rekao shounen nego anime za decu.
Gledao sam nekih 25 ep pre par godina, ali me mrzi da nastavim jer nije ceo preveden. Cool je serija i uglavnom sam gledao zbog mecha parodija i slicno. Narocito Gundam, posto Keroro skuplja Gunpla modele haha.
Threads: 52
2014-01-11, 10:59
(This post was last modified: 2014-01-11, 11:08 by YequxortheHowler.)
ZZ: Ma dobra je serija

keroro je lud :p
Happy: ima "samo" 358 epizoda to je "malo"

:p
Edit: sad se setih ako ste gledali anime koji vam je omiljeni lik?
Moj omiljeni lik je kururu ( major ) specijalista za oruzija. :p
Pored njega i keroro je zanimljiv ali je malo lud.
If you dont stand for something youll fall for anything.