Magi: The Labyrinth of Magic
#1
[Image: 42773l.jpg]

Tip: TV
Epizoda: Unknown
Status: Currently Airing
Produkcija: Aniplex, A-1 Pictures, Aniplex of AmericaL
Žanr: Action, Adventure, Fantasy, Shounen
Trajanje: 24 min. per episode
Preporučeno: 13 godina i onim starijma

Opis:
This story is about the flow of fate and the battle to keep the world on the right path. Aladdin is a boy who has set out to explore the world after being trapped in a room for most of his life. His best friend is a flute with a djinn in it named Ugo. Soon enough, Aladdin discovers he is a Magi, a magician who chooses kings, and he was born to choose kings who will follow the righteous path, battling against those who want to destroy fate. Follow his adventures as he meets others from 1000 Arabian Nights, like Ali Baba and Sinbad, and fights to keep the balance of world in check!

Ispričavam se na svojoj ljenosti, ali nisam smogao snage da prevedem ovo Big Grin Možda jednom u budučnosti.

OT: 3. epizoda je bila fora. Iz nekog razloga ne tako kao druga, ali je zato zanimljivo završila, iako, već predviđam što će biti.
Reply
#2
Totalno kul anime, naveo me da čitam mangu, totalno kul manga. XD
[Image: 2.png]
Reply
#3
^slazem se, mangu redovno pratim i za sada mi je #1 shounen
[Image: forumrulesi.gif]
Reply
#4
^
Slažem se sa komentarima iznad, dobar je anime, vredan gledanja. Baš me zanima kako će sada stvari da se odvijaju posle 4 epizode. Možda počnem da čitam mangu....možda XD
[Image: Ox2cQ.jpg]
Remember the dead. Fight for the living !
Reply
#5
Koliko treba epizoda da izadje u ovoj sezoni?
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#6
Nezna se još. Ali biti će 25-30, sumnjam da će biti više.
Reply
#7
Planirali su samo tri arc-a da adaptiraju. Sa Balbadom ce zavrsiti seriju. Kakvim su tempom krenuli, ne bi me cudilo da za ~25 epizoda zavrse. Zasto bi inace i zbrzali pocetak (iako je IMO bolji pocetak u animeu nego u mangi).
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#8
Cover slika mi nije svidela. Opis još manje. Reakcija mi je bila pored silnih ninji, pirata, šinigamija... samo nam je još falio i arapski anime XD

Pročitaš ovaj post i rekoh da dam anime šansu.
(2012-10-27, 13:40)Meneldor Wrote: mangu redovno pratim i za sada mi je #1 shounen

Posle 4 ep mogu da kažem.
Iznenađujuće dobar anime. Vrlo vedar i simpatičan. Sumnjam da će imati neku epic priču i događaje ali opet prava je uživancija za gledanje.
Reply
#9
^Da su "verno" animirali mangu od panela do panela, mislim da ne bi ni stigao do cetvrte epizode haha. Prvi chapter se sveo na to da je Aladin vatao sise nekoj devojci dok je ona spavala, pa se neka lezbejka stalno nervirala. Znaj samo da ce postati odlican kad pocne ark u Balbadu. Mada IMO i drugi arc je bio bolji od prvog. Samo jbg, takvi su duzi shouneni. Ili im treba vremena da pocnu, ili pocnu dobro pa propadnu kad ga pretvore u generican shounen. Magi u prva tri arka srecom nije generican shounen. Ne mogu pricati za dalje posto sam samo toliko citao. Bice malo macevanja i bacanja magija, ali vise u smislu "ratnog" animea nego shounen batina.

Za sad su odlicno animirali mangu, iako je deo sa onim plemicem malo slabije odradjen. Mnogo bolje je predstavljena Alibabina superiornost. Jednom prilikom je bas i rekao "Cek, zar je ovo taj plemic koga smo se svi plasili?" kad je primetio kakav je. Dok je u animeu nekako delovalo kao "Lol you suck bro gtfo". Cetvrta epizoda je vec obuhvatila pola drugog arca. Ne bi me cudilo da od sedme ili osme epizode vec krene Balbadd. Nema sanse da ovo ima preko 25 epizoda. Oni su sad vec prosli 1/3 materijala.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#10
Sudeći po MAL-u, Magi će imat 25 epizoda.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)