Threads: 99
Baš sam htio pitati jeli netko pogledao prvu epizodu da napiše neki svoj osobni utisak na prvu epizodu jer nisam siguran bi li gledao.
Inace, nebi bilo loše ostaviti neki osobni komentar u prvom postu kad se otvara tema.
Threads: 94
Postoji razlog zašto svoj utisak nisam napisao. Serija ima dobre ocene po netu, ko voli shonen akciju neka overi.
Koji je razlog ako smijem pitati?
Shonen akcija može biti svakakva, ne govori mi previše. Dobre ocjene po netu znači da anime ne valja :O
Threads: 58
Nisam gledao, ali na osnovu trejlera:
Sa jedne strane deluje zabavno, ali sa druge deluje kao cista parodija na neke zanrove i pogotovo TTGL. Nekako mi ne ide i da bude parodija i da bude awesome u isto vreme. TTGL je imao dobar miks (row row fight the powa), ovo mi vuce na sprdnju sa prenaglasenim efektima.
Ne znam, videcu jos kakve su kritike.
Meni je bilo okej, više-manje. Podsječa me malo na Redline po stilu crtanja.
Biti će super šora, u to ne sumnjam, ali nešto više od toga, sumnjam. Bojim se u što će se humor pretvoriti.
Threads: 60
Best anime this season? Best anime this season.
Nisam bas imao neka ocekivanja, ali mi se bas svideo. GainaxTrigger being Gainax. Humor vuce malo na Go Nagai, nesto u fazonu Cutie Honey. Fanservice je bio ocekivan i ispao je sasvim cool. Likovi su jako zanimljivi i odlicno uradjeni za sad. Mako je odlican primer kako treba napraviti mentalno zaostalu devojku. Devojka je urnebesna. A ne one Yui/Rikka/Mirai fore gde vise ide na zivce (pogotovu sto devojka ne treba predstaviti mentalno zaostalu devojku).
Inace, serija ce biti 2-cour i navodno tek na sredini ce se otkriti o cemu ce se zapravo raditi.
Pogledao sam i drugu epizodu. Gledljivo mi je, ali mi nije zanimljivo niti me interesira. I kad se otkri o čemu se događa, sumnjam da će mi ovaj naslov sjesti.
Čekam treću epizodu....