Kill la Kill (2013)
#1
[Image: killlakill-1.jpg]


Quote:The story is set on a high school that the student council president Satsuki Kiryuuin rules by force. Wielding a giant Basami scissors sword, the wandering transfer student Ryuuko Matoi brings about upheaval on the campus. Ryuuko searches for the mysterious figure who caused her father's death, but confronting her are the student council's "four divine kings." Fortunately, Ryuuko is aided by a talking sailor uniform who tells her, "Wear me. When I am worn by you, this power will become manifest."

Genre: Action, Shonen, Comedy

AniDB
Mal
Hummingbird
Trejler
Reply
#2
Baš sam htio pitati jeli netko pogledao prvu epizodu da napiše neki svoj osobni utisak na prvu epizodu jer nisam siguran bi li gledao.

Inace, nebi bilo loše ostaviti neki osobni komentar u prvom postu kad se otvara tema.
Reply
#3
Postoji razlog zašto svoj utisak nisam napisao. Serija ima dobre ocene po netu, ko voli shonen akciju neka overi.
Reply
#4
Koji je razlog ako smijem pitati?
Shonen akcija može biti svakakva, ne govori mi previše. Dobre ocjene po netu znači da anime ne valja :O
Reply
#5
Evo ja sam završio 1 epizodu i šta da kažem, po meni loše jako, možda se i popravi posle ko zna. Prvih par minuta me je podsećalo na stare crtaće sa CN mreže tipa Dexter i Powerpups Girls po animaciji likova i ponašanju i skoro sam ga ugasio, dok se je posle animacija unormalila ( da tako kazem ). Likovi totalni smor puni klišea, na silu pokušavaju da stvore neki humor koji više ne pali ni kod osnovaca. O moćima kojima raspolažu da ne počinjem. Priča sama po sebi nije loša i mogla je da se isprati ozbiljno a ne na ovakav način.

Po traileru mi se učinilo da je nešto zanimljivo ali nakon gledanja nije ni blizu utiska koje je trailer ostavio, prosto ne znam kako da ga ocenim na osnovu 1 epizode. Možda i to VELIKO možda pogledam još jednu epizodu da vidim kako će ići al pošto sam video promo na kraju 1 ep sumnjam..

To je samo govorim moje mišljenje možda se nekom drugom svidi, koga zanima najbolje da sam pogleda tu jednu ep i vidi, ništa se ne gubi za tih 20 min. Smile
[Image: 76561198247150340.png]
Reply
#6
^Sto se animacije tice nakon sto sam video u trejleru da je ista ekipa koja je radila TTGL me nimalo ne cudi, stvar navike sto se anime i animacija tice Smile
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#7
Nisam gledao, ali na osnovu trejlera:
Sa jedne strane deluje zabavno, ali sa druge deluje kao cista parodija na neke zanrove i pogotovo TTGL. Nekako mi ne ide i da bude parodija i da bude awesome u isto vreme. TTGL je imao dobar miks (row row fight the powa), ovo mi vuce na sprdnju sa prenaglasenim efektima.

Ne znam, videcu jos kakve su kritike.
Reply
#8
Meni je bilo okej, više-manje. Podsječa me malo na Redline po stilu crtanja.
Biti će super šora, u to ne sumnjam, ali nešto više od toga, sumnjam. Bojim se u što će se humor pretvoriti.
Reply
#9
Best anime this season? Best anime this season.

Nisam bas imao neka ocekivanja, ali mi se bas svideo. GainaxTrigger being Gainax. Humor vuce malo na Go Nagai, nesto u fazonu Cutie Honey. Fanservice je bio ocekivan i ispao je sasvim cool. Likovi su jako zanimljivi i odlicno uradjeni za sad. Mako je odlican primer kako treba napraviti mentalno zaostalu devojku. Devojka je urnebesna. A ne one Yui/Rikka/Mirai fore gde vise ide na zivce (pogotovu sto devojka ne treba predstaviti mentalno zaostalu devojku).

Inace, serija ce biti 2-cour i navodno tek na sredini ce se otkriti o cemu ce se zapravo raditi.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#10
Pogledao sam i drugu epizodu. Gledljivo mi je, ali mi nije zanimljivo niti me interesira. I kad se otkri o čemu se događa, sumnjam da će mi ovaj naslov sjesti.
Čekam treću epizodu....
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)