Kingdom
#41
Pogledao sam i ja prvu sezonu.
Moram reći da je anime super, ali nakon zadnje epizode, on postaje ultra super XD
[spoiler]Smrt wang qi-a je nešto najbolje što sam u Animeu mogao vidjeti. On je meni najbolji lik u cijelom Animeu, pa i opčenito jedan od najboljih likova. I kada ti najbolji lik umre, lijepo i časno, ma nema toga što mi se neće svidjeti. Njegova smrt je bio pravi pogodak za Anime. Naravno, žao mi je što umre jer je super lik, ali svojom smrću je još više dočarao Anime. Ne mogu opisati koliko sam oduđevljen tim likom.[/spoiler] Najbolje kod Wang-Qi mi je to što se uvijek smije. Čak i kad je bijesan. smije se i bori se. Ima jako zanimljivu presonalnosti. Za Tenga sam znao da je jak. Nekako mi je djelovao kao netko tko će kasnije sve prcat u mozak XD

Xin je kupio armor, ali nije ga obukao, fuck, opet je u plavoj haljini. Nadam se da će u drugoj sezoni izgledati ko pravi general. Inače, jedna jaka 9 za ovaj anime.
Reply
#42
Ovo nisam ocekivao u ovoj 16. epizodi. Extra! Big Grin Ova bitka vec vidim da ce biti awesome! Anime
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#43
Evo i ja sam pogledao svih 16 epizoda druge sezone što su izašle, u jendom danu. (*ponosan na sebe*)
Xin je napokon postao general 1000 vojnika. Još da se počne oblačiti tako XD
Reply
#44
Hahahaha dajte coveku armor da Sajber konacno bude happy Big Grin Ne mislim na onog admin happy XD Vidis razmisljao sam malo o tome, vrlo je moguce da Xin to radi svesno ili nesvesno zato sto njegovi vojnici jos uvek nemaju armore, ne znam da li se secas u drugoj sezoni kada ga prozivaju vojnici kako im je jedinica jadna i puna sluga u odrpanim odorama. Moguce je da cini to zarad svojih ljudi kako se ne bi on jedini isticao medju njima. Dosta ih tretira jednako, deli zaradjen novac i za mrtve ne samo za zive, a zauzvrat dobije zasluge. U poslednje vreme mi je to padalo na pamet zato sto ima onaj armor sto je kupio, ali ga ne koristi, a druga mogucnost je da ne nosi armor zato sto nisu konjanici pa da ne gubi na mobility, jer se takmici stalno sa ovom trojicom ko ce pre doci do glava generala ili je naprosto siguran u svoje macevalstvo, videcemo, mozda daju razlog za to. Videlo se da je na gozbi koju su priredili Lu Buwei i Zhang i ekipa bio malo svecanije obucen. Nije bas da je stalno u istoj odori.
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#45
Na toj gozbi je imao zaštitarsku odjeću, ako se ne varam. Lu Buwei im je rekao da se preruše u zaštitare i tamo uđu.

Armor je on kupio, tog se sječam, i ako se sječaš u zadnjoj epizodi kada ih je prozivao, večina njih je imala armor na sebi, isti onaj kakav je Xin kupio. Ali, sada je postao general 1000 vojnika pa bi valjda trebao imati neki pošten armor, no kako je već u ratu i nema gdje da kupije armor, do kraja rata će valjda još ostati u toj odjeći. I poslije rata će vjerojatno biti general 3000 vojnika, inaće će izgubiti 3 china i biti će samo vođa wuu-a, a sumnjam da će se to desiti. Ipak im je wang qi dao ime, bilo bi šteta da se raspusti grupa.
Reply
#46
Da, odavno me nervira njegova haljinica. XD Nadam se da će armor neki da dobije i da izgleda malo badass. Šta mislite hoće li imati konja sad? Obično 1000 man generali imaju konje i jedinice su im obično konjica. Možda će Xin da postavi Qiang Lei na čelo originalne 300 man grupe i da se preko nje izvršavaju Xinova naređenja, a sam Xin da bude konjanik i komanduje ostatkom.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#47
Moguće da će Xin dobiti konja, ali za ostale sumnjam. Mislim da ostali ni ne znaju jahati konja :P
Reply
#48
Za Xin sam siguran da ce dobiti konja, nije mu prvi put, jahao ih je non stop, ali za ostale sumnjam, to sto Sajber kaze, ne znaju da jasu konja. Vrlo je moguce da se razvije u sledecem pravcu, onaj od Wang Qi rod zavrsi kao najjaca konjica, ovaj drugi kao neki lukavi takticar + Meng mu je cale, dok Xin zavrsi kao najjaca pesadija. Mene interesuje hoce li dobiti neko imanje i napredovati po tom pitanju. Ae sto nema armor, vec sto je sad thousand man general i dalje ima onu stracaru od kuce XD A pitam se i kako ce malu da ubace u pricu kao takticara.
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#49
Prestao sam sa ovim, nemogu više da gledam Sad
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
#50
^Sho? Sha je bilo?
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)