Jormungand
#1
[Image: 38241l.jpg]

The series follows Koko Hekmatyar, a young arms dealer who sells weapons under HCLI, a weapons corporation.

As one of the company's unofficial weapon sellers, she secretly sells weapons in many countries while avoiding the local authorities and law enforcements as most of her work is actually illegal under international law. Traveling with her is her team of bodyguards who are mostly composed of ex-military veterans.

Her latest addition to her crew is Jonah, a seemingly emotionless child soldier who is skilled in combat yet ironically hates arms dealers. Jonah joins Koko as he wishes to find the arms dealer responsible for his family's death.

What follows is Koko and her crews escapades around the world.

Verujem da ima onih koji prate ovaj anime, samo me čudi da neko nije otvorio temu, pa da prozborimo koju što se tiče ovog animea XD
Za sada mi je anime dobar, mada moram priznati da sam očekivao više, nekako mi je prva epizoda najbolje urađena dok ostale nisu toliko kvalitetno odrađene ( barem ne po meni XD ) na akciju se ne žailm. Što se tiče likova svi su mi ok, samo što me Koko ponekad nervira svojim ponašanjem XD Naravno kada se anime počeo prikazivati bilo je neminovno njegovo poređenje sa animeom Black Lagoon. Koji je po vama bolji anime? Bolji lik Revy ili Koko Huh
[Image: Ox2cQ.jpg]
Remember the dead. Fight for the living !
Reply
#2
Kako uopste napreduje ovo? Vidim da gg nije previse odusevljen prevodjenjem.
gg Wrote:The person who edits Jormungand wants to kill himself every time he reads a single line of dialogue from that show.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#3
Hahaha kad sam video sliku i pročitao prvu rečenicu odmah sam pomislio: "Ovo je neki plagijat Black Lagoon-a", kad na kraju i ti napisao. XD
Je li ongoing? Ako je 1/5 dobar kao BL mogao bih da pogledam. Big Grin
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#4
Koliko se ja secam, u Black Lagoon nisu bili dileri, a i Koko je mnogo zanimljiviji i bolji lik od Revy. Mislim, her name is Koko she is Loco I say oh no.
http://www.youtube.com/watch?v=4aTJAQpJBdc
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#5
ček od Revy postoji zanimljiviji i bolji lik?! hmmm da mi je to vidjeti...naravno izuzev Lucy(Elfen Lied)...ali ok
[Image: 76561198202735940.png]
Reply
#6
@ZetaZaku
Pa slabo napreduje da nema pucanja/ubijanja bilo bi dosadno gledati ovaj anime jer se autori nisu nešto preterano potrudili oko priče, da imamo barem neke zanimljivije radnje/zaplete, a ovako se sve svodi na putovanja od tačke A do tačke B da bi se prodala "roba" i na uklanjanje eventualnih prepreka-konkurencije i to je to. Meni za sada Koko nije bolji lik od Revy mada očekujem u budućnosti da malo zapostavi svoju ulogu prodavca i uzme oružje u ruke i da konačno vidimo neki killing spree by Koko XD . Sofia je za sada više badass od Koko.
@Vele
Da, jeste ongoing, trenutno je izašlo 8-9 epizoda tako da komotno možeš da počneš sa gledanjem i upoređivanjem sa BL-om XD
@sarcasticGirl
Lucy ti je liga za sebe, ne mogu joj ni Revy ni Koko ( posebno ne Koko ) ništa XD
[Image: Ox2cQ.jpg]
Remember the dead. Fight for the living !
Reply
#7
ovo imam u planu da gledam, ali sam započeo brdo ongoinga pa dok sve to ne postignem ....

no kako stoje stvari sa cenzurom ima li je, da znam dal da čekam BD

off:

likove kao lucy Kenshiro "jede" za užinu Smile
Reply
#8
^Ne. Cak i Kenshiro ima svoje standarde.

@Nanashi
Koko je badass na njenom nacinu. I od kad je badass = dobar lik?
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#9
Pogledah obe sezone za dva dana. Big Grin Prilično damn good anime. Definitvno jako sličan Black Lagoon-u. U centru priče je grupica ljudi koji rade svakake poslove i ubijaju mnogo ljudi. XD I arcovi su rađeni kao u BL, čak je i muzika jako slična.

Crtež i animacija su u najmanju ruku dobri. Muzika je iznad proseka. Priča je prilično straightforward, izdeljena na arcove od kojih je poslednji najduži, i naravno, najbitniji. Priča nije ništa posebno, kad se sve uzme u obzir. Likovima je poklonjeno dosta pažnje, ali end product nije bio toliko dobar. Previše je akcije i prosto nije bilo prostora da se tu dobro razrade likovi. Koko i Jonah su odlično odrađeni.

Ali anime je meni ipak odlično seo. Akcija je super i volim overpowered glavne likove kojima niko ništa ne može. Prva sezona je neznatno slabija, a drugoj sam, dok sam bio pod utiskom, dao 10ku. Verovatno će to biti spušteno na 9ku.

Ali ko voli akciju i puškaranje, neka obavezno pogleda ovo. Big Grin
[Image: 317bpjd.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)