Nisekoi
#1
[Image: 54337l.jpg]

Quote:Raku Ichijou is an average high school student. He also happens to be the sole heir to the head of a Yakuza Family called the Shuei-gumi. Ten years ago, Raku made a promise... a secret promise with a girl he met. They promised one another that they will "get married when they reunite." Since then, Raku never let go of the pendant the girl gave him.

Then one day, a beautiful girl named Chitoge Kirisaki transfers into Raku's class. Their chemistry was more than off. There was not a moment where they were not fighting. But by a weird turn of events, Raku and Chitoge agree to become fake lovers. Although his heart is really interested in his classmate Kosaki Onodera, Raku must continue pretending to be Chitoge's boyfriend.

Br. epizoda: 20

Tražeći neki solidan i realističan romance anime sam naišao na ovo i iz nekog razloga odlučio da odgledam. XD Stvarno nemam pojma šta sam tada mislio, znao sam da neću dobiti ono što sam tražio. :'D
Najgore od svega je što mi se dopalo donekle. Sad Ima sve ono čega se normalno ježim: epizode na bazenu i plaži, letnji raspust, onsen, ekskurzija, rođendan, rivalke glavnoj cundere likuši koja na početku ratuje sa (prosečnim) glavnim likom, a kao šlag na torti, tu je školski festival sa predstavom Romeo i Julija u režiji učenika.
Seriju je animirao studio Shaft, ostavili su svoj pečat na seriju svojim karakterističnim scenama i pozama ("ono" okretanje glave, okretanje likova naizgled bez razloga, boje...). Onodera je slatka i meni mnogo draži i prijatniji lik od cundere plavuše. Navijam za nju, pošto će sigurno biti nastavka, popularan je prilično. Ok razonoda, ako nemate šta drugo da gledate/radite ili vam jednostavno leži ovakav tip animea.
Reply
#2
Odgledala, svidelo mi se, čekam nastavak XD
Reply
#3
Malo je bilo vrtenja u krug sa nekim stvarima, ali je bilo zabavno. Kao i vecina navijam za ovu braon, ali svi znamo da se to nece desiti i da ce zavrsiti sa ovom plavom. Zaboravio sam svima imena tako da ono, kontate na koga mislim XD
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#4
Prema MAL-u, popularnija je Čitoge (plava) nego Onodera. Ostale da ne spominjem, one tek nemaju šanse. Big Grin Pozitivno će me iznenaditi ako na kraju stvarno završi sa Onoderom, imaću bolje mišljenje o animeu. Toungue
Reply
#5
Gawd what I'm doing with my life, maratonovao sam ovaj anime tjs pogledao sam ga u cugu.
Sve vec vidjeno 1000x puta kao sto je SS naveo i vjerovatno ce na kraju opet Tsundere dobiti ._. ali opet uvijek "just one more episode" i tako do kraja.
Licno mi je slabiji dosta od Toradora ali prica ovdje doduse jos nije gotova pa cu vidit kako ce sve zavrsit pa da dam konacnu ocjenu za sad solidna 7.5 za prvu sezonu.
Samo se nadam da harem nece dalje nastavit da raste (koliko je mogao lik kljuceva podjelit za jedno ljeto) i da kraj ne bude kao u OreImo sa ultra bitch fight ili da je jedna cura skrivena yandere likuša i sl.

Nova sezona vec u aprilu, i to bi se moglo lagano weekly pratit
[Image: 76561198098110211.png]
Reply
#6
Vidi stvarno, izlazi druga sezona. :o
I zvaće se Nisekoi:
Da, sa dve tačke, Nisekoi:.
Zašto smišljaju tago debilna imena za nastavke?
Reply
#7
Pa ako može Tokyo Ghoul √A mogu i ovi dve tacke. XD
Reply
#8
posto sam pre mozda par dana zavrsio ovaj naslov...hmmmm sta znam....nekako mi je privukao paznju. XD
tako da nadam se da ce i druga sezona to uspeti. Big Grin
If you dont stand for something youll fall for anything.
Reply
#9
(2015-02-11, 05:02)Sagara Souske Wrote: Vidi stvarno, izlazi druga sezona. :o
I zvaće se Nisekoi:
Da, sa dve tačke, Nisekoi:.
Zašto smišljaju tago debilna imena za nastavke?

Bitno je da izlazi XD I need more Onodera <123
[Image: 76561198098110211.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)