Domaća manga izdanja
#31
S obzirom da je Ito Junji autor, verujem da je must read manga. Nadam se da ce se vise fokusirati na takve seinene. Ne bi bilo lose kada bi preveli i neke mange Taniguchi Jiroa i Asano Inioa, posto su njihove mange prilicno popularne u Evropi, pogotovu u Nemackoj i Francuskoj. Francuzi su cak snimili i igrani film po mangi "Harukana Machi-E" Taniguchi Jiroa. No videcemo sta ce se najvise prodavati. Ako Narutu bude najprodavaniji, onda ce se vise fokusirati na te decije mange poput Fairy Tail.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#32
Sve dok niko ne dira prevode koje imamo na sajtu, mislim da je ovo super.
[Image: 76561198078674713.png]
Reply
#33
Samo se nadam da se neće završiti kao Blade of the Immortal i ostale mange koje su krenuli da izdaju pre nekoliko godina.
Reply
#34
[amquote]^realno od pocetka je Blade of Immortal bio los izbor za izdavanje.
Kad su krenuli izdavat je jos bio ongoing i imao ~20 volumena, osudjena na propast od samog pocetka.
da bih neko htio imat citavu mangu (sad ima 30 vol i gotova je) trebao bih za nju izdvojit 300Km ili 150€ sto je za nase prostore previse.
Bolje da su Death Note kad su vec krenuli prevoditi makar njega dovrsili do kraja a ne opet se vracali na BoI /amquote]
Reply
#35
Bleach i Naruto su još duži, a i jedan i drugi se i dalje izdaju u Japanu. Mislim da ne bi bio problem izdvojiti malo novca svakog meseca (izdati po jedan volume mesečno). Ali ko zna, ipak su Bleach i Naruto poznatiji od BotI-a tako da mogu da privuku pažnju.
Reply
#36
U svakom slucaju, cim bude krenula prodaja, ko prvi uoci nek javi u ovoj temi Smile
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#37
Kod nas su prvo krenuli Negima mangom, i onda odjednom povukli Negimu, pa su umjesto toga pustili Peach Girl, pa i to povukli, da bi pustili Blade of Immortal, i onda i to povuku. (naravno, netko misli da mange iskvaruju ljude, pa nas ubijaju u pojam s time) pa su pustili isto jednu mangu, zaboravih naziv, ali radilo se o vještici, ako se dobro sjećam. I sad neki dan hodam gradom, i u knjižari vidim naziv "Bilježnica smrti" oliti ga Death Note po 35kn. Ali ne znam dal će i to dugo potrajat, jer na našim prostorima takve stvari brzo povuku. Opravdavaju se da malo ljudi kupuje ili da to nikog ne zanima, a kod nas takve stvari nisu tako zastupljene kao u nekim drugim državama. Ovdje te nazivaju čudakom, barem u mom gradu je tak. o.o
A anime convention ili cosplay convention se dogodio jednom. Ali zato u Švedskoj takve stvari imaju dvaput godišnje ako se ne varam. Zato, selim se tamo. Toungue
I don't suffer from Insanity. I enjoy every minute of it.
I'm not fit to help anyone. Not my family, not my friends... nobody.

When I'm standing in the Dark
I'll still believe...
...Someone's watching over me

The betrayal you can see is trivial. What is truly fearsome, is the betrayal that you don't see.
Reply
#38
Bilježnica Smrti iliti Death Note ima 12 vol. od kojih su izdani 10, a zadnja dva tek trebaju biti izdana. Navodno, za 3-4 mjeseca, kad izađe zadnji vol. Bilježnice, nastavljaju sa Oštricom.
Reply
#39
makar je Algoritam zavrsio .hack Toungue dosduse i imao je samo 4 vol. Big Grin
Nadam se da ce ovi iz darkwooda imati malo bolji sistem izdavanja vol. tako da jedna manga ne mora "trpiti" zbog nekog drugog naslova
Reply
#40
Stigao mi prvi tom Ikigamija, uzet preko Darkwooda.
Kvalitet je sasvim solidan, evo par slika
http://www.dodaj.rs/f/34/Wr/3aGMI7ss/p7250007.jpg
http://www.dodaj.rs/f/2z/yD/372NxxiT/p7250008.jpg
http://www.dodaj.rs/f/T/Ye/2Sgn94Is/p7250010.jpg
http://www.dodaj.rs/f/42/Jg/2d8JkYzL/p7250011.jpg
http://www.dodaj.rs/f/2b/AT/3hBbB5Ld/p7250012.jpg
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)