PlayStation 4 vs Xbox One
#61
Hvala na linku, mislim da su cene odlične s obzirom da je u EU 400e, a ovde 410e i sa garancijom. U velikom sam iskušenju da poručim Killzone bundle... Jedino zbog čega sam trenutno u nedoumici je što je u USA taj bundle još opširniji (+1 DS4, PS+ na godinu dana i Killzone SF) $570 (približno 415e).

Imam ortaka koji bi eventualno mogao da mi to donese, ali u tom slučaju ništa od garancije. Moraću da razmislim, možda te iscimam na PM ako se rešim da uzmem kod nas, čisto da mi preneseš iskustvo sa tim likom Smile
[Image: sasusaku2.jpg]
Reply
#62
Ma lik je super, nije kao ovi naši smradovi i lopuže da ti navuče cenu i da se kasnije vataš za glavu kada nađeš za mnogo jeftinije. Inače on se zove Ištvan lol (Kao lik iz Guin Saga - anime koji trenutno prevodim), kupio sam od njega 8 igara i uređaj za snimanje gameplay u HD (Game Capture Card - Za YT i tako to). Nikad problem nisam imao sa njim niti je on samnom, što se tiče igara, danas ga pozoveš i kažeš mu koju želiš, naravno one iz oglasa, i on ti to taj isti dan šalje i stiže ti sutradan ujutru oko 11h. Dođe ti ovaj iz post ekspresa i pokuca ti na vrata, ti njemu kintu on tebi igru i to je to. A, što se tiče konzole, dostava ti je besplatna, ne znam da li si to video u oglasu ali čovek je i to naveo.
Nema povoljnijeg od njega na ovim prostorima, jer lik daje cene baš kakve i treba da budu + ako si redovan kupac ima kasnije da dobijaš popuste od njega za neke igre.
Evo naprimer, Call of Duty: Ghosts za PS3 kod njega je za Pre-Order koštao 50 evra, meni je dao za 45 evra, dok su oni koji nisu redovni platili 5 evra više. Meni je to odličan popust, jednom mi je dao popust od 16 evra za taj Game Capture Card + 6 meseci garancije. Mislim da je skroz korektan.
Napisao sam ovo ovde da bi i drugi mogli da pročitaju, a ako te zanima još nešto slobodno mi pošalji dodatna pitanja na PM, rado ću ti odgovoriti.
Inače, ima li neko ovde PS3? Nije tema za to ali ajde progledajte mi kroz prste ovaj put. Big Grin
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
#63
ja imam ps3 i još će neko vrijeme biti tako Big Grin Ne isplati mi se još kupovati ps4, nema ništa što me privlači. A nema niti pretjerano igara, vidim samo dvije kod nas u prodaji, samo dva puta skuplje od ps3 verzija. Jedino što me interesira je infamous 3, ali ipak ne toliko. Da ima God of war 4, odmah bi kupio. XD

Zanima me samo jedna stvar kod ps4. Čitao sam reklamu u trgovini gdje imaju jedan ps4 i ono, kao što sam prije pročitao, da ima ta mogućnost da ti kupiš igru, skidaš i onda se možeš igrati dok se igra skida. Da ju ne moraš u potpunosti skidati što ide na živce kada igra ima 10 ili 20 gb. Sada je li to moguće kod nas s obzirom da ne možemo niti upload napraviti za privatne torrent sajtove?

Ionako ne kužim na koju to foru radi. I to nekakvo isprobavanje demoa prije kupnje, da više neće biti potrebno skidati, već samo igraš u realnom vremenu ili nešto takvo...
[Image: harpy211.png]
Reply
#64
koliko su meni objasnili to igras igre na internetu i to ti funkcionira kao da gledas stream i normalno moras imat dobar upload, ne vjerujem da ce nam ova opcija bit nesto zanimljivo previse
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
#65
znači da i te opcije mogu zaboraviti.
[Image: harpy211.png]
Reply
#66
John: Novi InFamous nije treći nastavak. Zove se InFamous Second Son i tu kreće novo podglavlje.
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
#67
Playstation 4 rules
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)