Istorija Mortal Kombata
#31
(2014-06-02, 21:05)YequxortheHowler Wrote: Vrlo je gotivan trejler, i drago mi je sto izlazi za PC. Big Grin


Prvo izlazi za konzolu pa tek onda na PC. Nekoliko meseci kasnije kao i fora sa MK9 Big Grin
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
#32
Hvala na obavestenju Night. Smile
If you dont stand for something youll fall for anything.
Reply
#33
Neće kasniti za PC ali nisam 100 odsto siguran. Warner Bros je namirisao Steam lovu i pritegao Ed Boona - nema mrdanja. Big Grin

[spoiler][Image: bo4usiltbh9apopz0dj5.png][/spoiler]

"Uz next-gen tehnologiju, Moral Kombat X kombinuje filmsku prezentaciju s dinamičnim gameplayom da stvori Kombat iskustvo bez presedana."

Sviđa mi se novi logo. Smile Iako ne gotivim Scorpion-a i fan sam Sub-Zero-a (Scorpion-a svi živi koriste u multiplejeru) lepo je što su mu u neku ruku nabacili klasičan nindža stajling pošto mi se nije baš svideo njegov dizajn u MK9. Sad bi priča trebalo da počne kao ona u MK4 i da glavni bos bude Shinnok, samo neka alternativna verzija pošto je od MK9 krenuo kvazi ribut.
[Image: 76561198088028945.png]
Reply
#34
MK4 na PS1 je bio zakon Big Grin
Od negativaca Šinok mi se uvek sviđao, a Quan Chi takođe... koliko se sećam oni su radili zajedno dok ćelavko nije izdao gazdu XD
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
#35
Jedino zbog cega gotivin skorpiona je zbog vatre, inace mi i nije bas nesto gotivan. :p
If you dont stand for something youll fall for anything.
Reply
#36
PC MK9 se pojavila koliko? 2godine posle konzola, a ovde je PC odmah najavljen, tako i ako bude nekog kašnjenja biće mesec-dva u vr' glave, ako i toliko Toungue
Reply
#37
Sub-Zero mi je jedan od omiljenih likova, igrao sam sa njim od prvog dela Smile
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
#38
Jeste na PC je izašao posle 2 godine, nego ja sam pobrkao MK9 regularnu igru sa MK9 Komplete Edition, pa sam sam sebe zbunio.
Negde zimus 2013 je tek izašla igra za PC, a za PS3 je 2 godine pre toga izašla negde na leto ili proleće. Mrsko mi sad da proveravam ali mislim da je tako nešto.
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
#39
> MKX se odvija 25 godina nakon MK9
> novi ženski lik Cassy Cage je ćerka Johnny-ja Cage-a i Sony-e XD

Izgleda super, igra je fluidna, lepo dizajnirana. Muški i ženski likovi više nemaju prenaglašene proporcije tela, realniji su. Povrede na likovima su takođe svedene na realniju meru, u MK9 neki likovi izgledaju kao zombiji kad su pretučeni. Ali nekako manje osećam onaj old-school MK vibe. Igra dosta liči na IGAU. Nadam se da će ovaj put x-ray imati veću taktičku ulogu u borbi, pošto je u MK9 služio uglavnom za rasipanje superskale. Nisam fan korišćenja okoline, ali možda je to ovde mnogo zanimljivije nego u IGAU, i novi likovi me nisu baš nešto pridobili.
[Image: 76561198088028945.png]
Reply
#40
Brate napalio sam se na gameplay kada sam ga video, baš je brutalan!
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)