Istorija Mortal Kombata
#41


[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
#42
Evo ga i Raiden !!! Fantastičan je Thumbs up!



[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
#43
Nadam se da će bolje uklopiti komboe i "magije" pošto su neki likovi baš bili cheap u MK9 XD - tj. veoma pogodni takvom igranju, jer ipak na kraju sve zavisi og igrača.

Ovo je dosad najdetaljnija prezentacija.



[Image: 76561198088028945.png]
Reply
#44
Napretkom grafike stvari postaju jos brutalnije.
[Image: 76561198078674713.png]
Reply
#45




Bogami, MKX je veoma brz fajter. Matori Kung Lao je badass. Baš me zanima kako će Goroa uklopiti kao standardnog borca s obzirom da je u MK igrama koje sam ja igrao uvek bio OP bos. Trebalo da bude igriv na turnirima pošto nije ekskluzivan lik za određenu platformu. Jeste da će na početku biti dostupan samo kao preorder DLC lik ali će se kasnije sigurno moći uzeti u sklopu nekog season pass-a.
[Image: 76561198088028945.png]
Reply
#46


Reply
#47
Pošto je to izgleda problem sa steamom, to je samo razlog više da se piratizira, pogotovo nakon što su najavili da traže 35 $ (trideset pet!) za pet likova. Kada se zbroji igra zajedno sa DLC-ovima (od kojih je većina skinovi i cheatovi) dolazimo do cijene od 123 $! Još sada prodaju i Easy Fatalitije za ljude kojima je teško pritisnuti tri tipke, a smanjili su i broj tokena koje dobijemo po borbi.

Mislio sam da je pay-to-win samo u MMO-ovima, ali evo Netherealm piše novu povijest. Može ih biti stid Angry
Reply
#48
Prvo najavise DLC likove pre izlaska igre, i to uglavnom stare likove da bi jos vise namamili ljude. Sad najavise easy fatality. Sta ce sutra najaviti? Easy victory? Pocece da prodaju 1-button combo? Dovoljan mi je bio Mortal Kombat 9 zbog nostalgije, ali ima mnogo boljih borilackih igara na trzistu, kako 2D, tako i 3D. Tako da cu ovo smece najverovatnije zaobici.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#49
to je za one koji hoće odmah, sve se to odključava u krypti, ali ako je igra dobra skinovi i sve to nije potrebno da bi se uživalo. a realno uzeće se kada se cena sroza na par $$
Reply
#50
Steam testira novi način instalacije PC igara (tako nešto je dostupno na modernim konzolama), putem kojeg se skine mali deo igre koji ti dozvoljava da igraš nešto dok se ostatak skida u pozadini i pakuje na hard (za one koji su nestrpljivi). Međutim, stvari su pošle naopako, pa dosta ljudi ne može ni da mrdne od menija i opcija.

Ne vidim poentu u piratizaciji borilačkih igara sem ako neko hoće samo da pređe story mode i igra neko vreme protiv AI. Što naravno brzo dosadi.

Nekada su igre nagrađivale igrače otključavanjem dodatnog sadržaja (kostimi, likovi, itd) za njihovu posvećenost. A danas je veliki deo toga: preorder DLC, mikrotransakcije, season pass. Nažalost, tako je to danas kod velikih izdavača. Premda se PC verzija MKX može nabaviti u drugim onlajn prodavnicama za upola nižu cenu. Posle regionalnog zaključavanja, na Steamu se samo kupuje kad su rasprodaje.

Jedino je Goro stara garda i popularan (nadam se da neće biti vreća za udaranje kao Sheeva u MK9), ostalo su opskurni likovi i likovi iz drugih franšiza. Ali imati Predatora jeste kul. Pogotovo ako bude među top tier-ima (S ili A+ borac).

Ovo za fatalityje jeste smešno.

Ne vidim šta je u MKX pay-to-win. Igrač ima sasvim dovoljno likova i kostima na raspolaganju bez DLC-a. Samo da zasuče rukave i da vežba. A ovo što se nudi mikrotransakcijama - to se može ostvariti igranjem, sem ako osoba nije teški luzer ili ima para na bacanje a malo vremena pa neće malkice da se pomuči i uposli prstiće.
[Image: 76561198088028945.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)