Yama no Susume
#1
[Image: 43847l.jpg]
Tip: TV
Epizoda: 13
Status: Trenutno Izlazi
Producers: 8bit
Žanr: Dio života
Trajanje: 3 min. po epizodi

Opis:

Aoi je djevojka koja se boji visina, ali njezina prijateljica iz djetinstva sa kojom je na planini gledala zalasak sunca dok su još bili djeca, je vodi na planinu kako bi opet vidjele zalazak sunca, baš kao u dobra stara vremena.

Komentar:

Prva epizoda je bila ono... što da kažem na temelju 3 minute? XD
Reply
#2
Sta bi sa ovom serijom, da li se zavrsila? Jel' valja ista? Kapiram da sa epizodama od po 3 minuta ne moze covek mnogo da se zezne, ali opet.
Reply
#3
Ovo dušu dalo za prevođenje Big Grin
Reply
#4
Pogledao sam ih 8 od 13 (dvije još nisu izašle). Fora je i simpatilčno. Žive u nekom predgrađu okruženom hrpom planina na koje idu na izlet. Lijepo izgleda, ak ništ drugo. Prvo sam očekivao da će one ići planinarit, a zapravo idu samo na izlete gore. Nije loše za 3 minute.
Reply
#5
Zar se ne moze na osnovu cover-a zakljuciti da je generican moe naslov, samo sto se ovog puta radnja odvija na planini.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#6
cek..stvarno traje 3 min epizoda?
[Image: 33z5xsi.png]
Reply
#7
Što ti je tu tako čudno? Imaš na stotine takvih naslova od 3 min.
Ima neki anime od 105 epizoda, a svaka traje 3 min. Sad bi bilo fora pogledati ih sve u jednom danu i kada te netko pita koliko si najviše epizoda pogledao u jednom danu, ti mu kažeš 105 XD
Reply
#8
prvi put cujem za to...svasta
[Image: 33z5xsi.png]
Reply
#9
(2013-03-15, 00:14)ZetaZaku Wrote: Zar se ne moze na osnovu cover-a zakljuciti da je generican moe naslov, samo sto se ovog puta radnja odvija na planini.

Naravno da se moze zakljuciti, ali poznavaoci moea cene sitne razlike, finese, u izvodjenju, likovima, crtezu i animaciji. I mislim da je prosto genijalno sto se radnja odvija na planini; nisam gledao nijedan moe planinarski naslov. Mozda bude u pitanju i zacetnik jednog novog zanra. Jos ako imaju i planinarski klub, to ce biti prosto fantasticno. I nacin na koji ostaju u okvirima ustaljenih tradicija prezentujuci klasicnu kohezivnu grupu od cetiri clana dok zapravo uvode petu licnost personifikovanjem planine je takodje genijalan.*

@sajber
Dobra ideja XD

*ne znam sta mi bi
Reply
#10
Evo anime je izašao do kraja pa tko hoće može gledat. Najvjerojatnije će biti druga sezona. Gledat će se.
Bio je lagan i opuštajuć anime, 5/10
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)