Zetman
#1
[Image: 35529.jpg]
Tip: TV
Epizoda: 13
Žanr: Akcija, Drama, Horor, Romantika, Sc-Fi, Supernatural, Shounen
Opis:
Priča počinje sa dva superheroja, ZET i ALPHAS. - Jin Kanzaki, je mladić koji ima sposobnost pretvoriti se u čudnovato biće koja je nadaleko jače od običnih ljudi. Kouga Amagi je mladić sa vrlo visokim osječajem za pravdu. Pomoću tehnologije i super odjela, on postaje super heroj imenom ALPHAS.

Budučnost ove dvojce mladića postaje upitna kad sretnu čudovišta imenom "igrači". Ništa drugo im ne preostaje nego uništiti sve "igrače" koji su napravljeni iz tajnog projekta kompanije Amagi. Kompanije koju je osnovao djed od Kouge, Mitsugai Amagi. Što sve tvrtka skriva, i koja je prava istina ispod imena "igrači", morati će te sami otkriti.

Komentar:
Po meni čisto solidan naslov. Nije bio naporan, ali nije bio niti pretjerano zanimljiv. Šteta što nije pratio mangu i dobio više epizoda, ali niti ovaj izmišljeni kraj nije bio loš. Fora je bio dizajn likova koji podsječa na oldschool.
Reply
#2
Gledao samo zbog cure sa protezom. Serija je bila prilicno losa, a borbe su bile smor jer je Zetman sve cepao bez muke.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#3
Zamalo da uzmem da gledam posto je autor Masakazu Katsura, koji radi dobre romanticne-ecchi-komedije i ciji mi se stil prilicno svidja. Inace Katsura je nalozen na Betmena i otprilike mu je pola radova pod jakim uticajem americkih superhero stripova, dok druga polovina su ovi sto sam pomenuo iznad (kao npr. I''s, Video girl Ai, DNA2). Mada cuo sam posle neke lose kritike i rekoh procitacu mangu onda bolje.
Reply
#4
Da, i ja sam čuo da je manga mnogo bolja, ali opet mi ne pada na pamet da je čitam XD
Mnogo sam očekivao od ovog naslova prije nego što je izašao, a na kraju sam JEDVA izdržao do kraja ...
Da krenem od priče koja je dosadna... Vrlo malo karakter razvoja, jako dosadne borbe, sve nekako slabo uklopljeno, ne svidja mi se ni opening...Ending već, mož da prodje i nekako XD
Možda sam i ja previše očekivao, šta znam...Preporučujem samo ako nemate šta gledati preko vikenda XD
[Image: sig18.png]
Reply
#5
Da, baš podsječa na neki američki super hero sttrip. Alphas i je super heroj, samo japanski, ali velika je sličnost.
Reply
#6
a sta mu ovo ma levoj saci?
malo uzeta fora iz Dishonored?...
[Image: 33z5xsi.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)