Ping Pong Club
#1
[Image: 914y.jpg]

"There are six members of the boy's ping pong club. Two are relatively normal; however, the other four consist of an aspiring sexual deviant, two perverts, and a guy with lethal B.O. Add in a cantakerous girl as a manager, and you have the entire crew.

This series pushes the boundaries of good taste beyond anything the western world has experienced, yet somehow manages to remain vaguely charming. The antics of the ping pong club includes one member's trademark "Protruding Pecker Serve," molesting cross-dressing members, and the infamous "Turtle Sequence," which is much too horrifying to describe. Full frontal nudity and tasteless jokes abound."

AniDB

Genres: Comedy, School, Sports, Ecchi

Komentar: Vecina epizoda su smesne, ali ima i nekih groznih, kao na primer kad Maeno pojede onu bubu ili izbaci ping pong lopticu iz dupeta i slicne fore haha. Svidelo mi se kako likovi nisu bas najlepsi, sto se dobro uklapa. Ne kao u novim serijama gde likovi izgledaju savrseno, ali ih svi eto tako zbog price posmatraju kao da su Frankenstajnovo cudoviste.

Iako se zove Ping Pong club, anime je jako malo okrenut sportu. Jedini koji treniraju su Kinoshita i Takeda, dok se ovi ostali tokom celog treninga glupiraju. Jedine epizode bas vezane za stoni tenis su kada se takmice u onom turniru koji je trajao svega 2ep (odnosno 4, posto su epizode podeljene na dva dela) tako da je anime vise za comedy i ecchi fanove, a ne za fanove sporta.

Sto se muzike tice, oba opening-a imaju dobru pesmu i jako smesnu animaciju koja je verovatno parodija na neke stvari. Mislim da i kvalitet serije mozete proceniti na osnovu introa, jer je odlicno predstavljen anime u njima.
http://www.youtube.com/watch?v=Zv-bfZSt6QQ
http://www.youtube.com/watch?v=gReA4ThagII
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#2
Oni koji ocekuju kvalitetan sportski anime o ping pongu ce naleteti na neverovatno razocarenje, ali oni koji cene crni humor bez imalo cenzure, fore i bljuvotine koje izmisljas dok si sa drustvom i sprdas se na sve zivo na najcrnji moguci nacin je u neku ruku prikazan u ovom animeu, baba kojoj vise sise do poda i ometa na taj nacin protivnike...lik koji pri servisu gledaju da mu iz gaca ispadne jaje...elem crni humor XD
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#3
Dizajn likova podsječa na 20th century boys mangu. Imaju slične oči Big Grin
Izgleda mi zanimljivo. Uvijek sam za zajebanciju haha. Možda pogledam jednog dana.
Reply
#4
Kad sam počeo da gledam mislio sam da će biti neki sport related anime, a i razlog je to što sam uopšte i uzeo da gledam, ali ni blizu nije bilo do onog što očekivao.
Kao i što ZetaZaku rekao jedva se igra stolni tenis, jedino na turniru ali i tamo ona baba ... lol Big Grin
I kao trening što je sve samo ne trening možda ukupno kad bi se spojilo bilo nekih pola sata materijala da se igra samo stoni tenis.
Anime je forsiran ecchi i komedija, ali nije taj klasičan ecchi nego malo drugačiji, naročito kad se pogleda "Turtle Sequence" haha.
Ovako pa anime zbog toga što nisam ovako neshto očekivao, nije me nešto oduševio, ali imao svoje trenutke, mislim da vredi pogledati Big Grin
The world is my country, science is my religion.
[Image: 2Rv1u]
Reply
#5
Pihhh po naslovu sam očekivao da će biti baš sportski anime kad ono neka babina sisa XD
No, Comedy, Ecchi ... Ne moze bit loše ... gleda se Big Grin
[Image: sig18.png]
Reply
#6
tipičan predtavnik toilet humora, gleda će se (mda sve nešto mislim da sam pogledao prve dve možda, ali ....)
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)