K-On!
#1
[Image: K-On.jpg]

Godina snimanja: 2009
Broj epizoda: 13

Yui je šeprtljasta i smušena srednjoškolka i čitavog života se nije imala neki posebni hobi ili istrajnost u bilo čemu. Kad dolazi u srednju školu priključuje se Light Music Clubu (K-On bu) i tada počinje njeno prvo iskustvo sa muzikom, prožeto s mnogo humora i prijateljstva.

Recenziju možete pročitati na K-On!
Reply
#2
Prva sezona je bila gledljiva. Dobra ravnoteza izmedju muzike i nicega. I onda je dosla druga sezona i smatrala da su kolaci vazniji od muzike i nikad nisam zavrsio seriju.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#3
upravo, prva sezona je bila kako-tako i gledljiva uz manji broj ep, druga em duploviše epizoda i isto toliko praznine u odnosu na prvu. ako mi nekada bude baš dosadno možda i pogledam drugu tj. nastavim. film nzm da li da gledam

@Alex

mala sugestija da godina snimanja preimenuješ u godina emitovanja/prikazivanja kako ti bolje zvuči
Reply
#4
OK, odradiću kasnije sve u emitovanje.
Reply
#5
Prva sezona je solidno zonglirala taj muzicki aspekt sa slice of life ludorijama devojaka, da bi u narednoj sezoni to sve isparilo. Desavanja dve godine su uklopili u jedan cour od 12, 13 epizoda, sa konkretnijim dogadjanjima, da bi naredna sezona od 26 epizoda obuhvatila jednu godinu, gotovo bez bilo cega vrednog pomena. Naravno, ovaj anime ne treba biti Beck, niti je prica o njihovom usponu ka rock visinama, ali nije nemoguce napraviti jedan hibrid slice of zanra ove vrste sa necim opipljivijim, malo odudarati od trendova i ukalupljenosti industrije i sl.
Reply
#6
Moja omiljena serija Big Grin
Prva sezona jeste nesto bolja sa aspekta price, dok druga malo lepse izgleda. Uglavnom meni nije smetalo kako god se okrene.

Hrana je takodje velicanstvena u obe sezone XD
http://nya.sh/pic/2472

E, sad, film. Ima dobre fore i jako dobro izgleda, pogotovo London, ali... malo su omasili Azunjaninu licnost u njemu. U principu u pitanju je filler film. Dao bih mu 8.5/10 zato. Naravno,
Reply
#7
Pogledao sam samo prvu sezonu i iskreno mi se baš dopao anime. I sam sam muzičar početnik pa je i to verovatno imalo uticaja. Ne znam što odmah nisam pogledao drugu sezonu, verovatno nisam znao ni da postoji (ili nije bila izašla tada). Enivej, ide na plan to watch listu zajedno sa filmom i to u prioritete. Big Grin
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#8
Jedno vreme sam ga mrzeo, ali letos sam ipak odgledao drugu sezonu. Pa dooobar je, jeste da se ništa ne dešava ponekad, ali je i takav zanimljiv. I zbog samo kraja vredi gledati, kraj je odličan.
Reply
#9
pa ništa, pošto se i onako ništa ne dešava uzmem i pogledam poslednje dve-tri epizode ako je kraj dobar kao što kažeš
Reply
#10
^Samo obrati paznju da je 24. poslednja a ne 26. epizoda. Poslednje dve su specijali, mada se ne razlikuju nesto mnogo od klasicnih epizoda, ali kraj je definitivno u 24.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)