Oruchuban Ebichu (1999)
#1
Oruchuban Ebichu


[Image: 14243-1.jpg]



Quote:Ebichu is a talking hamster who is fond of cheese, and she tries her best to be housekeeper for her owner, who is a single 25-year-old office lady who desperately wants to get married. Unfortunately, her boyfriend is a useless layabout (his name in the show is Kaishounachi, quite literally, "useless") who's not very good at anything, especially where it counts.


Sasvim fina komedija i savršena za ljude koji vole kratku formu jer epizode trajo od 7-10min, ali nije za one koji vole besniju animaciju i crtež. Ali sve u svemu ima dosta komičnih scena, golotinje pa ne bih preporučio mlađim od 18.
Reply
#2
Fina komedija. Neki delovi su bas znali da te nasmeju. Bilo je i dosta cudnih situacija gde se onaj matori lik lozio na nju. I naravno Ebichuman! Haha.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#3
Jedan lik iz Niša mi je preporučio da gledam ovo. Nikad ne bih počeo da nisam znao da traje po 7-8 minuta po epizodi. Kako u poslednje vreme i ne gledam mnogo anime, ovo mi je leglo kô kec na desetku. Odlična komedija; skoro svaka epizoda je imala svoje momente. Sledeći komentar je lepo objasnio ovaj anime: "Adult themes clash with animation and sound effects of a childrens' show. Humor, sex and kawaii in a perfect mix". Jedino što mi se nije svidelo jesu one igre reči. Vidi se da se prevodilac titla trudio da objasni sve, ali mislim da tako nešto može biti smešno samo dobrom poznavaocu japanskog.

8/10

P.S. scena koju ću uvek pamtiti https://www.youtube.com/watch?v=c9AoFtO6Tuw
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)