Full Metal Panic!
#11
sezona u većini znači nastavak, što Fumofu nije, jer je samostalan
Reply
#12
Pa nije skroz samostalan posto nema upoznavanja sa likovima.

Mogao bi neko da prevede i ostatak serije, a ne samo Fumoffu...

Inace Sagarin glasovni glumac je glumio u dosta uloga, npr. bio je Miyata iz Hajime no Ippo, Chiaki iz Nodame Cantabille, Kenichi iz Strongest Disciple Kenichi, trener iz Giant Killing-a, itd.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sho...atorid=236
Reply
#13
nzm, mrzi me sam da se cimam. u nekom duetu bi možda i imao elana
Reply
#14
...što je sasvim normalno da daje glasove u više animea XD
Reply
#15
Jest, al ipak ima dobar portfolio i dosta glavnih likova iz (po meni) dobrih serija.
Reply
#16
da, meni od omiljenih "glumaca" da ih tako nazovem
Reply
#17
Vrlo prijatan anime sa vrlo lepim humorom. Sećam se da me drmala groznica kad sam ga gledao i baš mi je pomogao da se ne osećam potpuno kao shit. XD

Second Raid sam ostavio za crne dane, da imam nešto za šta znam da je dobro kad me bude mrzelo da tražim nešto novo. Izgleda će još pozadugo da bude u rezervi.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#18
Skoro sam hteo da ga gledam iz početka, stao sam na osmoj epizodi iz nekog razloga. Dobar je anime (kada sam se rgistrovao jedan od omiljenih), najviše zbog Sagare, jedan od najboljih, najzanimljivijih i najsmešnijih glavnih likova ikada. Big Grin Fumoffu je urnebesan, a TSR mi se nije nešto dopao, verovatno zato što je mnogo vremena prošlo otkako sam odgledao FMP! pa se ničeg nisam sećao.
Reply
#19
Malo mi je smetalo što je Tesa kapetan one podmornice. I dalje mi to smeta, jer mi nema nikakvog smilsa. Bez obzira što ona ima one sposobnosti i zna neke stvari, bilo bi logičnije da je nekakav savetnik ili nešto slično. Pa za nekih 5-6 godina da i postane kapetan. Ali to je jedini problem koji imam.
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
#20
^Jbg, imala je jaku vezu XD
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)