Ginban Kaleidoscope
#1
[Image: ginbankaleidoscope.jpg]

Info > AniDB

AniDB Wrote:16-year old Sakurano Tazusa is a Japanese figure ice-skater who considers herself to be worth $10 billion in beauty. While executing her moves in the Women's Figure Skating Grand Prix, she stumbled and landed badly, hence resulting in her loss in the competition. At the same time in a different place, a Canadian youth by the name of Pete Pumps was performing an air stunt when an accident happened which led to his passing. By a weird twist of fate, Tazusa began to hear strange voices and realized that a Canadian ghost has resided in her body. After futile attempts to get rid of Pete, Tazusa decides to get accustomed to his presence and in the meantime, improve on her techniques in order to get selected for the Olympics.
[Source: ANN]

Based on a manga with the same name by Kaibara Rei.
Genre: Fantasy, Sports

Kao prvo nije mi nepoznato umetničko klizanje kao kod nekih sportova koje sam počeo gledati u anime formatu.
Nego što se tiče serije pa iskreno uopšte nisam ovakvu radnju očekivao, mislim jeste da nisam pročitao ništa vezano za ovaj anime, jer jednostavno to ne radim pa mi je klizanje bilo poprilično u manjku u seriji, recimo prvih 9-10 epz-a sadrzi toliko Figure Skating-a kao što Clannad ima BaseBall-a Big Grin
Ali onda u poslednje dve epizode malo se popravilo odnos priče što se tiče na i van leda.
Inače zbog toga anime mi je onako malo lošiji, pošto nema konkurencije, ljubomore i sličnih rivalisanja što se uglavnom nađe u sportskim naslovima. Atmosfera je više bila forsirana da bude kao neka komedija ali mnoge "komične" scene nisu bile uopšte smešne.
Takođe romantika je pristupna na prilično čudan način ali o tome baš i ne bi pričao jer se ispostavilo da je to glavni deo serije.
The world is my country, science is my religion.
[Image: 2Rv1u]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)