Threads: 41
Kad nesto nastavljaju da bar ostave istu pozadinsku muziku bilo bi dosta bolje, makar bi malo podsecalo na ono od pre, a ovako
kad promene sve i animaciju i muziku nije uopste isti trip kad gledas. Razocaras se u startu jer nije isti osecaj, a nadao si se mozda
ce biti.
Threads: 1
Evo i ja odlgledao 4. epizodu. I to zato sto sam se smarao dok sam cekao da mi se skinu neki filmovi (Barefoot Gen i onaj Wings of Honneamise) pa rekoh aj da gledam. Inace, nema veze sto je CGI, nego sto je tako lose uradjen. Stvarno je katastrofa. Kao da mi koci video, da koci stream.
Threads: 13
Pogledao ovaj novi Berserk.
Samo da kažem da nisam čitao mangu, tako da ne znam koliko dobro je ispraćena priča iz nje. Elem, videh mnogo negativnih i loših komentara, ali svejedno sam se bacio na gledanje. Zanimalo me je kako će priča dalje ići, tako da mi uopšte nije bilo dosadno dok sam gledao. Priča i likovi su jedino što mi se svidelo u novom Berserku. E sad, animacija... pa, navikao sam se posle 2-3 epizode, ali moglo je to mnooogo bolje da se odradi. Sad kad pustim bilo koji film iz trilogije od studija 4°, vidi se da su oni dosta bolje odradili animaciju, iako smo tada kukali za CGI. Ali, postoji još nešto što mi se nije svidelo a to je komedija. Nekako mi humor i Berserk ne idu; kao da su radili neki šonen naslov (to se odnosi i na opening). Ima tu još par sitnica, ali, sve u svemu, gledljiv je i može ga pogledati svako ko ne prati mangu. Oni koji čitaju, mislim da će se samo razočarati.
6/10
Barem ima jednu kvalitetnu pesmu
Threads: 40
Kako je to lepo nacrtano... umetnički precizno i divno, a ovamo napraviše CGI anime.
Za žaljenje. Razočaran sam. I nema ni jedan dobar OST, sve je to smeće.