Nadolazeći animei
Hahahahah ok ok... ja sam mislio da te napali crtež siski i guzećarica. XD
Znači gledaš zbog ok priče, dobro. Ali, zna se da u svakom eči naslovu, sve se vrti oko te dve stvari koje sam spomenuo gore iznad.
Jbg, razumem da ima i onih koji to gledaju iz radoznalosti ili isključivo iz toga da se napale. Sve je to normalno, kako god da okreneš. Big Grin
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
Jedino od svega ću gledati Jojo. Možda pogledam i Yoru no Yatterman, zvuči kao da može da bude nešto, ali ko zna. Morao bi da pogledam trailere da znam sigurno šta ću gledati.
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
Gledajući ovu listu, najverovatnije ću uzeti ovaj novi Monogatari, Durarara i Psycho-Pass film kad završim seriju. Možda i Gundam, ništa drugo za sada.
Reply
Gledacu verovatno Ansatsu Kyoshitsu (Assasination Classroom), posto sam citao mangu donekle. Doduse bila je ongoing - ne znam da li je i dalje takvo stanje; ako jeste, onda verovatno ni u animeu necemo saznati sta je koji moj onaj glavni lik vanzemaljac.

Eventualno ovaj Koufuku Graffiti ako mi se bas bude gledalo nesto moe, ali cekam neki trejler da otkriva malo vise. Vidim Shinbo Akijuki, je l' ovo Shaftov anime? Ako bude bar malo nalik na Hidamari Sketch super, mada ne ocekujem nista posebno.
Reply
Psycho-Pass prvi serijal sam pogledao a ovaj drugi nisam jer sam mislio da će vremenom neko da prevodi to na AO pa ono ne žuri mi se nigde, nije mi problem da sačekam, ali vidim da to niko nema u planu da radi tako da ću najverovatnije sledeće sedmice krenuti da gledam. Što se tog filma tiče, apsolutno je sigurno da ću ga gledati ali kao što rekoh... ne žuri mi se. Big Grin
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
Psycho pass ni prva sezona nije prevedena. Neki lik je najavio prevod pa je odustao.
Tako da možeš slobodno da počneš sa drugom sezonom, još malo pa je gotova.
Reply
Kad je najavljen Psycho-Pass?
[Image: 12919667-1054652541260501-1842689955405525214-n.jpg]
Reply
Stvarno nema u searchu ništa, koliko se sećam neki lik je najavio prevod ali je odmah odustao. Pre godinu, godinu i po. Možda i grešim, šta znam.
Reply
Neki tip sam bio ja, i nisam najavio prevod, već sam zamolio za pomoć i konstuktivnu kritiku u
prevođenju specifične terminologije, kojom ovaj naslov obiluje.

http://www.anime-overdose.com/forum/thre...e-237.html

http://www.anime-overdose.com/forum/thre...e-238.html

Nisam odustao od prevođenja Psycho Pass-a, samo sam ga (privremeno) stavio u drugi plan.
Isto važi za Grappler Baki TV seriju, (za koju me je sdj-serbiano pitao).
(Ako je neko drugi voljan da preuzme bilo koji od ova 2 projekta, neću mu zameriti).

[Image: 12919667-1054652541260501-1842689955405525214-n.jpg]
Reply
Izvini onda, zaista se ne sećam svih detalja Smile
Prevod PP-a svakako nije lak posao. Zato ga i svi izbegavaju.
Reply
Users browsing this thread: 5 Guest(s)