Nadolazeći animei
(2014-09-06, 19:21)Yuspawn Wrote: Iz ove sezone možeš da gledaš Barakamon-a. Eventualno Aldonah.Zero ako voliš mecha naslove. Sve ostalo je tuga i jad...


Novi Kuroshit je dobar, ako neko voli prvi deo. Čujem da je Ao Haru Ride fina romansa, a ni Gekkan Shoujo navodno nije za bacanje. A i adaptirali su Hanamonogatari. Toungue
Kakav je Zankyou no Terror ako si gledao? Pošto se oko njega digao najveći hype među hipsterima.

Sve u svemu, s obzirom na to kakve su sezone bile prethodnih godina, ova je solidna. Generalno, cela godina nije tako loša.
Reply
Zankyou no Terror je ok, ima nekoliko baš napornih problema ali može da se gleda.
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
(2014-09-06, 19:21)Yuspawn Wrote: Iz ove sezone možeš da gledaš Barakamon-a. Eventualno Aldonah.Zero ako voliš mecha naslove. Sve ostalo je tuga i jad...


Da, Barakamon mi je delovao simpaticno. Mada video sam da ima perverznih fora... sa morskim krastavcem XD
Nego nekako nit imam vremena da gledam nesto, nit neku posebnu zelju u zadnje vreme. Mada gledam pomalo neke stvari sa prevodom i to je to.
Reply
heh, ja sam odumro na taj fazon. no Miloše kda nađeš vremena pogledaj ga, nećeš se pokajati.
Reply
Zankyou no Terror smetnuh sa uma, a učestvujem na prevodu istog. XD
Da i Terror je dobar.
Reply
Meni Terror nije nešto. Gledam ga i gledam, ali kao da se ništa ne događa. Znam da se događa, ali djeluje kao da se ništa ne događa tokom cijelog animea. I ne znam, nisu mi baš zanimljive njihove spletke.
Reply
Barakamon je meni dosad najbolji, volim slice of life a ovaj je meni prilično simpatičan, a i Terror je ok. Nije ništa previše posebno ali mi se dopada. Što se tiče jesenjske šeme, tu će se morati pogledati Parasyte.
Reply
Parasyte sam citao, koliko se secam, glavni lik nije imao naocare kao sto vidim da ima u animeu?
Nije mi ni manga bila nesto posebno (doduse znam da ima nekih koji je bas gotive ovde), tj. pocela je vise kao neki horor, a nekako je prerasla u nesto skroz drugacije kasnije, kao da je neko uticao na autora.

E, da, moozda pogledam bubasvabe, cisto da pustim mozak na otavu.
Reply
Meni je manga na kraju bila kol'ko tol'ko ok pa kontam da pruzim sansu i animeu. Mogao bi se odgledati ovaj Terra Formars, volim bezumno nasilje s vremena na vreme ali me nesto i ne privlaci.
Reply


Reply
Users browsing this thread: 2 Guest(s)