Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 2013 !
#11
Zaista je bio dobro uradjen Story Mode u Naruto Storm 2. A ova igra sto se pravi 2.5 godine i kad bude izasla bice 3 ne moze ispasti neko djubre, svi znamo sto se igra duze pravi, to je ona bolja.
Reply
#12
^Dve reci: Duke Nukem.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#13
(2012-07-11, 16:03)ZetaZaku Wrote: ^Dve reci: Duke Nukem.

Brate Duke Nukem je nesto drugo, to je FPS pucacina, a Naruto Storm 3 je anime Fighting Game, reci mi neku TUCU koja se pravila 3 godine a da je glupost ... ?
Reply
#14
Svaki nastavak od Street Fighter 4 XD
Mada realno niko ne štanca tuče. Ove Naruto igre radi isti izdavač nema veze što ne radi isti studio. Kao što i Activision štanca COD igre ali imaš 2 različita da kažemo podžanra imaš MW (Infinity ward) i BO (Treyarch). Nikada ne izađe ista igra od iste firme ali uvek izađe cod igra, isti je uvek đavo XD Tako je sada sa Narutom.
Reply
#15
Evo brate isto tako i Naughty Dog se podelio u dve grupe, jedni radise Uncharted 3 a drugi The last of us i obe, ovu prvu smo videli i odusevljeni smo a sad ce i ova druga da nas dovede do poslednjeg daha.
Igra koja se radi 3 godine ne moze da bude glupa, CC2 zna sta radi.
Reply
#16
Mozda bude i za pc, nadam se posto nemam konzole :/

http://www.bravo.rs/screenfun/naruto-shi...vi-dokazi/


OH GOD PLEASEEEE
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRxFsEKIJ_1GBo4jyH-JhA...XwU-iA&t=1]
Reply
#17
Skinuo sam ovu igricu skoro i počeo sam lagano da prelazim misije, onako bez žurbe.
Stvarno je dobra. Jedino što mi se ne sviđa je muzika. Imam osećaj kao da igram Sims a ne Naruta, ali sam rešio to tako što sam pustio Yasuharu Takanashija i Toshira Masudu
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)