The Melancholy of Haruhi Suzumiya
Ha?? zato sam se ja iznendaio sto prva epizoda (meni makar nije imala nikakvog smisla)
Anime mi je dugo on hold, mada me buraz i dan danas "goni" da ga pogledam
Nekad tokom ljeta mozda se pogleda
[Image: 76561198098110211.png]
Reply
Na kraju krajeva, treba dati šansu Haruhi jer (skoro) nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Toungue
Reply
Prva sezona je bila kul, nisam gledao hronoloski, na momente je bilo wtf? Ali tad sam jos bio nov po pitanju animea, medjutim later kad sam krenuo da gledam drugu sezonu da su tu bili reziser i cela ekipa, uzeo bih palicu i redom istabao kao magarce, onako kretenski da mi ukradu mojih dragocenih 2 sata sa onim debilizmom od endless eight, genijalno kao ideja, ali ne za gledaoca XD
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Troje ljudi mi je preporučilo taj anime i po njima je to najbolji anime ikada...hmmm baš iz tog razloga ga neću gledati jer već u startu imam visoka očekivanja pa se ne želim razočarati Anime
[Image: 76561198202735940.png]
Reply
Nije najbolji anime ikada, ali može da se pogleda. Nije loš.
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
Dobar je Haruhi, prezentacija je takva da je dvosmisleno dato, da li je sve sto se njima dogadja proizvod fenomena ciji je uzrok Haruhi, ili je prosto jedna svakodnevna prica o odrastanju. Kasnije se to razresi, [spoiler]cak i u Endless Eight, a najvise u filmu postane jasno da su tu ipak na delu paranormalni fenomeni[/spoiler].

Film je uslovno receno remek-delo, nisam fan fransize, ali smatram da je svako koga film ostavi ravnodusnim, ili retard ili troll. Bas se sve uklopilo, vizuelno, atmosferski, po pitanju price, prosto prolete tih skoro 3 sata animacijskog spektakla. Endless Eight je bas bio poigravanje sa druge strane, mene nije posebno iznervirao, cak je ideja prilicno dobra bila, ali umesto da su prikazali varijacije od znacaja (razlicite poslove koji su radili, dogadjaje kojima su prisustvovali, i sve ostalo sto je Yuki spomenula), oni su reciklirali vecinu scena, a jedino sto su izmenili je garderoba, sladoledi i slicne sitnice, za koje iskreno prosecnog gledaoca zaboli ona stvar.

Tako da, Haruhi definitivno nije samo moe ispljuvak kako ga neki karakterisu, ima svoj smek i nudi mnogo stosta sem bezumne razonode koja se tice svakodnevnih kojestarija tinejdzera.
Reply
pogledao i film uz male pauze. nzm na mene i nije ostavio bog zna kakav utisak. početak bzv i duhu serije, posle je malo bolje, ali ništa što bi me oduvalo

ovaj anime film je sve samo ne remek-delo
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)