Young Justice
#11
Slazem se. Druga sezona je dosta bolja od prve, a kraj sedme epke me je bas odusevio i iznenadio. Steta, sto je serija otisla na hiatus. Mene je samo od svih likova u drugoj sezoni razocarao Red Arrow i to dobrano, dok mi je Blue Beetle ubedljivo najjaci lik. Big Grin
Reply
#12
Me like it, this new episode. Big Grin

Dopala mi se pozadina oko Blue Beetle-a sa Ted Kordom i naravno, vrlo lepo je ispricana Green Arrow Family prica, uz vrlo lepo izveden postanak Arsenala i bas se radujem sledecim epizodama.

Ima serija potencijala da bude bolja i od JLA serijala.
Reply
#13
Uh, konacno pogledah celu seriju i mogu reci, da sam poludeo, sto je ova serija otkazana, a imala je potencijal da bude, bolja i od Batman The Animated Series, uz prejak cliffhanger na kraju, sa mojim omiljenim zlikovcem. Znaci, u soku sam, ali dobro, nadam se da Timm Bruce, sprema nesto novo, brzo. Prica odlicna, pogotovo u II sezoni, likovi na svom mestu, da ne kazem da su bas dobro prikazani, uz lepe zaplete, odlicnu akciju i super animaciju. Prosto..serija me je odusevila u svakom smislu, ali bih cetiri stvari izdvojio kao highlight momente, a to su: prva pojava Deathstroke-a (kao placenog ubice, a ne anti-heroja, kao sto i treba da bude), onda da Aqualad jeste pravi vodja i Batman za Young Justice, onda da Nightwing jeste Batmanov ucenik, ali nema te njegove osobine, sto se vidi na kraju serije i naravno, pojava Despero-a, u badass modu. Sve u svemu, odlicna serija i velika steta sto je otkazana, a kad vidim koje serije su zamene, place mi se.
Reply
#14
di mogu ovo pogledati online? ili bar skinut ako vec nemam opcije
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
#15
Pa ne bih se baš složio. Nije mi se nikako svidelo puno stvari. Pogledao sam samo prvu sezonu, ali evo utisaka. Superboy i Miss Martian su bili toliko naporni, da je nepodnošljivo. SUperboy je previše ozbiljan, čak i to je preblago s obzirom kakav je bio u YJ. Razumem da menjaju lika, ali ovo je ista promena kao da sa modernog Betmena pređe na onog iz 60ih. Nije mi se svidelo šta su uradili sa SUpermenom, Black Adam sluša naređenje od bilo koga?? Još manje šanse da sluša Count Vertigo-a. To su mi najveće zamerke. Čekali su celu sezonu da dovedu Wonder girl. Još veći problem imam što nisu ubacili Arrowet. Koja je bila svrha praviti novog lika, koji je skoro potpuno isti, kad već imaju sasvim interesantnog.

[Image: Arrowette-Avatar3.jpg]

[Image: 1339623-arrowette_3.png]

Čak i izgledaju slično.
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
#16
Trebalo bi da možeš da skineš na svakom torent sajtu jer je u pitanju usa tv serija. Ako hoćeš stream traži po youtubu, sigurno je neko okačio celu seriju, gde je jedna ep od 2 filmića od po 10 min.
Reply
#17
ma naso sam, prespori ste.. prespori

nitko ovdje nije flash to je sigurno XD
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
#18
Ih, daleko je ovo od Batman: The Animated Series. Slazem se da je Superboy bio naporan i totalno nezanimljiv, cak cesto i beskoristan. Sve ono u odnosu izmedju njega i Supermena mi je glupavo i dosadno. Ja sam izgleda jedini kome su se svideli Robin u prvoj sezoni i Kid Flash (pogotovo u drugoj, kad se uozbiljio). Mada su mi Red Arrow (klon) i Aqualad najbolji. Mislim da su bolje odradili posao sa likovima u prvoj sezoni, zajedno sa odnosima. U drugoj je bilo vise akcije tako da je bila zanimljivija, a negde na polovini postajala bolja iz epizode u epizodu. Pretpostavljam da su Artemis ubacili zbog povezanosti sa Sportmasterom i Cheshire tako da mozda i nije lose sto je ona zauzela mesto Arrowet (o njoj ne znam nista, nisam citao strip). U svakom slucaju uzivao sam u seriji i steta sto je ukinuta/ili na pauzi (koliko sam razumeo to je tako jer im nije isla prodaja figurica). Vise mi se dopala od JL.
[Image: bged4w.jpg]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)