Inuyasha
#11
Eleran Wrote:Cudi me da se inuyasha nije nadovezao na ovu temu ^_^
Zato shto Inuyasha nije bio tu XD

Anime je ok, mada ga nisam pogledao celog (me wached it on TV)...mada sada ne koristim vishe ovaj nick (ali necu da ga menjam na AO Toungue)
Reply
#12
Inuyasha Wrote:mada sada ne koristim vishe ovaj nick (ali necu da ga menjam na AO Toungue)

Ovde nick Inuyasha uteruje strah u kosti Big Grin
Reply
#13
Hell yeah.

Inuyasha - when you hear it you will shit bricks.
[Image: hardug2.png]
Reply
#14
XD Pa znate shta kazu...

[Image: poster48475308ch5.jpg]

Cmon, get back to the topic ToungueBig Grin
Reply
#15
Treba mi preporuka za ovaj anime. Ima 167 epizoda i želim da znam kakav je. Da li je neko gledao. Jel zanimljiv kakvi su efekti i tako to. Malo mi opišite doživljaj ako je iko gledao !
Reply
#16
Dobar je anime. Fina i prijatna avantura sa zanimljivim likovima. Non stop idu dalje po svetu ne vrte se po 2-3 lokacije. Dešava se u feudalnom japanu punom demona. Stim imaj na umu da je anime shounen (po USA je to PG-13) tako da neđeš videti neke odvratne krvoločne monstere i u bitkama se neće prolitavi potoci krvi. Ako ti ovo ne smeta gledaj. Pogledaj po YT snimke pa vidi kako ti se sviđa grafički stil. Stil crtanja, efekti... su Sunrise klasika za ~2000-2005.
Mnogo bolje od Bleacha po meni.
Reply
#17
Pocetak je ok, ali s vremenom postane copy/paste i tako do kraja sto je meni bilo naporano. Ako volis shounene pogledaj, mada ih ima hrpa boljih.
[Image: forumrulesi.gif]
Reply
#18
Meni je bila ovo jedna od prvih anima serijala koje sam propratio od pocetka do kraja.Secam se da su u jednom trenutku stali posle 6e sezone i odlozili zadnju sezonu za dve godine, tada sam uzeo da citam mangu zbog nestrpljenja.
Negde tek rodjen, negde davno zaboravljen
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)