Luffy nakon 2 godine
#11
Baš to što Gamaran kaže. I osim toga, nebi npr Akainu bio postavljen na tako visoku poziciju ako može šibat samo ove slablje pirate bez Hakia. Ne čitam mangu pa neznam, ali dali je bilo spomenuto da im je Haki slaba točka time što ih mogu dotaknuti, baš kao i sve druge, ili je spomenuto kako su ultra slabi na Haki. Znači još nešto osim toga što ih se može dotaknut.
Reply
#12
Ne moze se bas ad pricati o tome jer jos nismo ni videli Luffy-jevu pravu snagu. Kad bi povukao sve sto ima verovatno bi bio jedan od jacih do sada vidjenih likova. Mislim da bi po snazi bio u top 10.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#13
to su sve drugorazredni haki useri bili, uopce ih nemozes usporedivat s nekima poput whitebearda i luffya koju su napredni haki useri, s time da luffy jos uvjek ima potencijala da bude jos jaci

a blackbeard i njegova posada su nista, nitko od njih koliko mi znamo nema haki ili bar tad nije imo, lako je magelanu bilo njih sve savladati kad je imo za mnogo njih superioran logia tip DF

haki je jaci od svega, a onaj koji ima jaci haki, ili ga bar koristi pametno je jos jaci
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
#14
HAHA blackbeard je ništa a postao je Yonkai LOL,Inače znaš da ima i ove pirate koji su bili U Impale down lv 6 + bivšeg glavnog u tom zatvoru tako da sumnjam da su ništa.
EDIT:magelanu nema logiu nego Parameciu fruit.
"When you want to be successful as bad as you want to breathe, then you'll be successful!"
Reply
#15
Slazem se sa frogom. Haoshoku Haki je retka moc, niko od Blackbearda nije preterano jak osim njega samog i to samo zbog Logia.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#16
vrlo je jednostavno

haki je najjaca moc u OP prici, ekipa je kombinira sa df mocima i dobije se svasta nesto ali onaj ko nema haki je po defaltu slabiji od onoga koji ima, to je tak i nikako drugacije

rofl, kakve veze ima ako su bili najjaci zatvorenici, ne velim ja da nisu jaki, samo da nisu jaci od onih koji su jaci od njih XD
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
#17
Dokaz da je haki jedna od najjacih moci je upravo Shanks, koji je zahvaljujuci njoj yonkai, a uz sve to ne bi se u ratu toliko svi skenjali na Luffijevu moc da ne predstavlja opasnost po sve njih, tu naravno uzimam preterano uzbudjenje Aokijija i Akaina koji su se tome rekao bih najvise skenjali Big Grin
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#18
Zorro 100% ima neki haki. Možda čak i Sanji.
Zorro će na kraju biti na fazon Rayleigh-a. Ako se ne varam ni Rayleigh nema nikakav DF samo haki a pokazao je da iako je u godinama borba sa admiralima je za njega čista zajebancija. Na kraju avanture očekujem da Zorro bude na tom nivou ako ne čak i jači.
Reply
#19
Bio je jedan hint u ovom proslom arcu sa Fishmanima. Kada su se zavrsili fightovi ostao je onaj ljigavi u nekom zamku i Lufi je i Sanji-ja i Zoro-a pitao da li su osetili 'neki bad energy' iz tog zamka. Moze biti da se to odnosilo na to da ova dvojica koriste haki. I kad su i Sanji i Zoro videli Luffy-ja kako je onesvestio 50000 fishmana bili su iznenadjeni, ali su izgledali kao da znaju sve o hakiju iako pre timeskipa nisu.

EDIT
Evo i sa wiki sam uspeo da nadjem. Big Grin
Quote:Although is yet to be seen if he can use it or not, Zoro knows about Haki, something he (with the rest of the crew) had not shown any knowledge of in the first half of the series. He, alongside with Sanji, has commented on Luffy's ability to passively knock out half of Hody's men, stating that if Luffy couldn't at least do that much they surely would have to find another captain. It was hinted that both he and Sanji have Kenbunshoku Haki when Luffy asked the pair if they could sense a "wild animal" in the Ryugu Palace.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#20
Vele po tom tvom Blackbearda je jedini jak u svojoj posadi a to uopće nije tako ja vam kažem da su oni trenutno jači od strawhats-a samim tim što su bili aktivni ove dvije godine,A i da su slabi nebi Blackbeard posto Yonkai pa nemože sam čovjek postat Yonkai znači moraju nešto vrjedit ti njegovi.Također su bezproblema provalili do lv4 u Impale down-u.Oni su end game od pirata za strawhate.Također je crew napravljen kao i luffyev svako ima svoju ulogu.I vjerujem da je svaki član posade koje ima Blackbearda dobri u tim područijma za koja su namjenjeni.Sam Blackbearda je rekao da neželi imati slabe članove u svojoj posadi tako da i to nešto govori.

Zoro će defintivno imat haki jer inaće nebi mogo pobjedit hawk-eye-a i bit će jači od Rayleighta jer ipak mora postat najači mačevaoc na svijetu ,sanji će isto imat haki jer je trenirao sa Ivankovom tako da definitvno nešto zna o hakiu.
"When you want to be successful as bad as you want to breathe, then you'll be successful!"
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)