Kuroko no Basuke
#1
[Image: 38167.jpg]

Godina snimanja: 2012
Broj epizoda: 25

Quote:Kuroko's Basketball The Teiko Middle School Basketball Team. The class that produced three perfect seasons in a row, with five once-in-a generation players, called "The miracle generation". There was another player who all of them respected... A legendary 6th player. An up-and-coming power player, Taiga Kagami, is just back from America. When he comes to Seirin High School, he meets the super-ordinary boy, Tetsuya Kuroko. Kagami is shocked to find that Kuroko isn't good at basketball, in fact, he's bad! And he's so plain that he's impossible to see. But Kuroko's plainness lets him pass the ball around without the other team noticing him, and he's none other than the sixth member of the Miracle Generation. Kuroko makes a pact with Kagami to defeat the other members of the Miracle Generation, who have all played basketball at other schools. A battle of light (Kagami) and shadow (Kuroko) begins!

Kuroko no Basuke.

Izasla je tek jedna epizoda ali ja sam zestoko navucen na anime i opening. Iako uopste nisam ljubilje kosarke, zapravo ne umem ni da sutnem kako treba na kos XD Bicu iskren, mrzim kosarku XD

Gledao neko? Utisci?
Reply
#2
Planirao da gledam al me odbio genericni shounen dizajn pa sam odustao. Ovo kao da je neki Bleach/Hitman basket anime. A i dovoljan mi je jedan sportski anime po sezoni (Ginga e Kickoff).
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#3
Za sad ne mirise na tipican shounen, ima potencijal.

PS. Prevodi li neki Gingu, hteo sam to da gledam i jos nista od prevoda? :/
Reply
#4
Cujem da je mnogo dobra manga, al jbg kad promenili dizajn likova.

Nope. Za sad niko, a i cisto sumnjam da ce u skorije vreme. Ipak je to sportski naslov. Jedino kad bi CrunchyRoll licencirao, al vec imaju Area no Kishi i Kuroko. Cisto sumnjam da im treba jos jedan sportski naslov, kad ih vec ima na kilo.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#5
I meni se dosta svideo OP odslusao sam ga barem 5 puta danas.XD Bas sam prijatno iznenadjen animeom. Animacija je bila solidna, muzika je takodje dobra, sve u svemu veoma dobra prva epizoda. Samo se nadam da kvalitet nece pasti kasnije.

@ZetaZaku Kako su promenili dizajn likova? Sad sam procitao prvi manga chapter i likovi izgledaju isto.
[Image: Dragon_quest_logo.png]
Reply
#6
Na plan to watch listi mi je, samo nisam siguran da li da cekam dok se zavrsi ili da gledam kako izlazi. Volim, sportove, a narocito kosarku (Love), tako dao je ovo za mene dobar match. Mozda ipak sacekam da jos koja ep izadje, hocu malo da se odmorim od shounen-a, zaista su poceli da me zatupljuju. XD
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#7
Pa nece sigurno drugacije da izgledaju, samo je malo dizajn izmenjen. U mangi ne izgledaju toliko genericno.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#8
Nadam se da nece biti previse egzibicija kao sto je to prikazano u openingu, neke od njih ni u NBA nisu zastupljene, a kamoli u srednjoskolskoj kosarci, da ne pominjemo da je u pitanju Japan.
Reply
#9
Mene anime strahovito podseca na Saki XD Jos i ovaj glavni prcko-fantom je potpuno idnetican s onom 'nevidljivom' curom. A Saki sam obozavao Love Jel primetio neko da je soundtrack takodje epic a ne samo OP? Big Grin
Reply
#10
Nadam se samo da nece biti onsen epizoda sa full-frontal-nudity-bez-genitalija-i-bradavica-kod-devojaka kao u Saki. Ovaj anime ima zenske likove, zar ne?
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)