Kuroko no Basuke
#71
Oh, imamo i to. XD
https://www.youtube.com/watch?v=nJH6fiTkyrc

Ima jedan snimak gde se ceo koš, zajedno sa uspravnom šinom srušio, ali nmg da ga nađem. Isto Shaq. Mada se ovo ne može ponoviti, jer u NBA sad koriste high tech koševe kod kojih je obruč vezan preko vrlo jake opruge, tako da ga ne mogu slomiti.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#72
Sad mi još nađi gdje bacaju nevidljive lopte i šutiću dok sam živ XD
Reply
#73
To jako teško (XD), ali evo za kraj nešto na foru Cyclone Pass.
https://www.youtube.com/watch?v=4aKOLedOHfk
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#74
Prije bi rekao da je to onaj pass iz prve epizode Big Grin
Reply
#75
I tako, završi se i druga sezona ovog, meni dosta finog, anime-a. Završnica je dosta solidna. Hyuga je napokon uradio nešto drugo osim šutiranja trojki.

Ne smeta mi preterivanje sa zakucavanjima i pasovima, ali Hyugin 3pt procenat je nerealan do bola... Koju god trojku je šutirao, pogodio je. Najbolji 3pt šuter u NBA trenutno, Kyle Korver, pogađa 48-49%. Rekord u sezoni je 53% (isto Korver). Midorima i Hyuga pogađaju 100%. XD
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#76
Koliko god mi je druga sezona lošja od prve, ova zadnja epizoda mi je bila super, super. Openinzi su pjevali jedan dobar dio epizode a i utakmica je sad na kraju bila dobra.

Meni od svih tih poteza najgluplji i najnerealniji je mirage šut i overflow. Mirage gdje ovaj skoči, baci loptu 2 puta dok je u zraku i sve to izgleda kao jedan šut. I Ovaj ovaflow koji je puno gori od kurokovog nestajanja Big Grin
Reply
#77
Najavljena 3. sezona Big Grin
Reply
#78
http://www.animenewsnetwork.com/news/201...end/.78083
Manga zavrsava iduce sedmice, taman ce izgleda uklopit i zakruzit sve sa tom 3com sezonom (drugu jos nisam pogledao ali sam citao mangu do 215 chaptera pa trenutno stao)
[Image: 76561198098110211.png]
Reply
#79
Samo me čudi što završava baš sad kad je najpopularnija. Čudo da nisu razvukli pa ubrali još malo para.
Reply
#80
^Cujem da je vec neko vreme manga krenula nizbrdo, pa bolje da zavrse dok jos ljudi misle da je dobro nego da zavrsi kao Naruto.

Jbg verovatno je autoru stalo do svog rada i ne zeli da muze kao Kubo ili Kishi koji odugovlace jer sledecu sansu verovatno nece dobiti.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)