Kuroko no Basuke
#21
pratim i dobar je anime, ali mi je animacija smiješna ali ću se naviknuti već,nažalost znam što će se sve dešavati pa mi i neće bit neki veliki doživljaj.
Reply
#22
Pogledao drugu i treću epizodu i nakon toga taj je Anime već sad dobio 10/10
Reply
#23
A je li to neka tradicija da svaki anime sa kosarkom bude lose animiran? Dear Boys je bio lose animiran, RoKyuBu je bio lose animiran, i sad Kuroko no Basuke je lose animiran. Nije da to predstavlja neki problem, posto sam uzivao gledajuci DB, jedino me bas zainteresovala ta "slucajnost" da nema dobro animiranih serija sa kosarkom. Ne znam bas kakav je Slam Dunk, ali on spada u oldschool, tako da cisto sumnjam da je los kao ova tri koja sam naveo.

P.S. Lose u smislu..bas lose.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#24
Mozes li malo detaljnije da objasnis kako je to lose animiran? Posto je po meni animacija sasvim ok. Naravno, kad ga uporedis sa nekim drugim animeom iz ove sezone nije bas dobra ali ja mislim da je to zbog toga sto ce kuroko mozda (ako postane popularan) biti maratonski anime pa gledaju da ne trose mnogo budzet.
[Image: Dragon_quest_logo.png]
Reply
#25
Kuroko ce imati 25 epizoda.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#26
LOL @ Kuroko = Mataronski anime XD

Lose je animiran zato sto ga ne radi KyoAni Toungue Svi sportski animei koje sam gledao su lose animirani, sem Giant Killing. On samo vesto izbegava ono sto bi zahtevalo veci budzet. Mislim ovde u Kuroko kad vidim CGI mrezu povraca mi se XD
Reply
#27
Pa i to je izgleda neka tradicija, posto je i Dear Boys imao CGI mrezu. Doduse, Dear Boys je imao eurobeat pesme u soundtracku haha.
[Image: 76561198041329936.png]
Reply
#28
Ova 6 epizoda je bila pre brutalna. Samo sam čekao onaj kraj da Kuroko napravi nepšto kul. Kako volim kad rate te kul scene. Definitivno jedan od najboljih Animea ikad.
Reply
#29
Pogledao sve sto je do sad izaslo i zadovoljan sam. Smile Fin anime. Nego, da li neko zna tacno kojim danom izlaze epizode? Ili jos bolje, neki sajt gde to mogu da vidim za svaki anime.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#30
http://animecalendar.net/
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)