Juuni Kokuki
#1
[Image: 1.jpg]

Tip: TV
Broj epizoda: 45
Žanr: Akcija, avantura, fantazija, magija, natprirodno
Studio: Studio Pierrot
Godina: 2002-2003
Fansub grupa: KickAssAnime (KAA)

Opis:

Nakađima Juko je predsednik razreda i uz to dobra ćerka, koja uvek sluša svoje roditelje. Čini svima oko sebe dobre stvari, pri čemu ignoriše sama sebe, zbog nedostatka samopouzdanja. Svakodnevno ima noćne more i takodje, ima jedinstvenu crvenu kosu koja izaziva pometnju i sumnju kod kuće i u školi. Jednog dana u školu dolazi pred nju čovek po imenu Kejki koji joj se zaklinje na vernost i obećava, da će je štititi i da je nikada neće napustiti. Nakon toga, su gonjeni i napadnuti od strane demonskih bića i u sve ovo se upliću dva učenika iz njenog razreda koja su se našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Da bi izbegli napad, Kejki ih transportuje u njegov svet, ali nažalost za vreme putovanja bivaju odvojeni jedni od drugih, zbog zasede koja im je smeštena. Sada moraju naučiti da prežive u novom svetu, to jest u svetu sa magijom, mačevima, demonskim bićima i besmrtnicima.

Odlučih da krenem sa prevođenjem ovog anime-a jer sam ponovo počeo da ga gledam i uz to ovo jedan od prvih, najdražih i najboljih anime serijala koje sam gledao.
Reply
#2
Samo napred... Ako prevedeš ovo, svakako ću gledati sa tvojim prevodom, nadam se da ti je to motiv više Smile
I ako treba bilo kakva pomoć, tu sam.
[Image: steinsgate.png]
Reply
#3
Imam ovo na plan to watch listi dugo, eto taman mozda pogledam sa tvojim prevodom. Smile Keep up the good work ~
[Image: 2.png]
Reply
#4
fin broj epizoda, nadam se da neće puno da čekamo, no da li je KAA soft ili hard sub?
Reply
#5
^Nekad davno sam gledao prvih nekoliko epizoda od KAA i ako me secanje ne vara softsub je.
[Image: 317bpjd.png]
Reply
#6
U pitanju je softsub (ASS). Ima na bakabt-u da se skine i HD verzija (720p i 1080p) koju je radio joseole99, pri cemu je kao osnovu koristio titlove od fansub grupe Arigatou, koja je po meni mnogo losije od KAA fansub grupe, koja spada u moje omiljene. Tako da ne znam, da li ce moji titlovi odgovarati i za tu joseole99 verziju.

Sto se tice brzine, ne mogu trenutno nista da obecavam, ali je sigurno, da cu se potruditi da sto pre zavrsim ovaj projekat.

Reply
#7
KAA nije fansub grupa, oni rippuju prevode sa DVD-jeva i takvih stvari.
Reply
#8
kao i većina današnjih FS grupa koji ripuju CR subove i samo ih doteruju
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)