Novosti Vezane za Igre
Zbog 2 decenije starog SF3 kako bi mogli da ga igraju kompetitivno preselili se u Japan da žive, rade i studiraju. Lepo. :-)

Metal Gear Rising, Transformers Devestation, Automata, Bayonetta i pre koji dan još jedno spontano ludilo majstora japanske akcije na PC-u - Vanquish.
[Image: 76561198088028945.png]
Reply

(od otprilike 0:28 kreće gameplay)

Evo za fanove MMORPG-a dolazi Mabinogi, jedan manje popularan MMO iz 2003 koji još i dalje radi (i za kojeg sam ja tek nedavno cuo XD) na mobitele u 2018!

A za PC nas od istih izdavača čeka Peria Chronicles:

Kažu da će se u tome moći raditi gotovo sve što se poželi, uklj kreiranje svojih terena, questova, objekata... U planu je i mogućnost programiranja ingame.
Combat će u isto vrijeme bit real-time i card based, tako da će se imati neki gacha sistem(ili nesto) u kojem će se dobivati kartice poznatije kao Kirane, te će se moći prizivati da se bore za vas.

Mislim da će obje igrice biti zanimljive u svom smislu, i obje ih jedva čekam da izađu. Možemo se nadati da će Peria izaći do 2019 Big Grin
Trenutno Prevodim: SSSS.Gridman
Trenutno na pauzi: Wake Up, Girls (Sezona 1)Fate/ExtraBang Dream (Sezona 2)
Reply

Kamen-međaš i kulturni fenomen ove videoigračke decenije se vraća da nas slatko gazi. \[T]/ :-)
Reply
malo RE2 Remake novosti sad koliko je tačno, no evo ih:

[Image: aodQbjc.jpg]
Reply
Važno da nije prvo lice. Ako je tačno, šteta za fiksnu kameru ali kamera preko ramena je ugodnija za igranje i otvara mogućnost za dodatne popularne i izazovne RE modove (mercenaries i raid) koji povećavaju replejabilnost.
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)