Guild Wars 2
#21
di si ti to procito??

meni svuda pise TBA
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
#22
Nemam pojma naleteo sam na nekom sajtu.
Reply
#23
rofl... i ti si povjerovo, mislim da je moguce da cemo i duze cekat na gw2
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
#24
Tesko je jos za rec kada ce izac. Public beta jos nije ni pocela, sve ovisi o njoj kada bude igra izasla, moguci bugovi, balansiranje likova i jos dosta toga. Mislim da bi moglo oko ljeta izac.
[Image: forumrulesi.gif]
Reply
#25
Pocinje limited beta http://www.arena.net/blog/guild-wars-2-l...gins-today
[Image: forumrulesi.gif]
Reply
#26
Počela je prijava za GW2 betu tako da ako neko želi da se prijavi moja preporuka Smile Ja sam se prijavio, neznam da li će me pozvati ali se nadam da hoće Smile

https://beta.guildwars2.com/dxdiag
"Your foe is well equipped, well-trained, battle-hardened. He believes his gods are on his side. Let him believe what he will. We have the tanks on ours." Joachim Pfeiff, 14th Krieg Armored

"Some may be able to avoid the judiciaries of the Adeptus Arbites, fewer may be able to face off against the Imperial Guard and the Adeptus Astartes, but let it be known that none can stand against the Officio Assassinorum."
Reply
#27
Bete pogotovo mmorpg igara vise nikada ne igram XD
Reply
#28
Izdavač MMO igara, NCsoft najavio je početak predprodaje (preorder) igre Guild Wars 2 za 10. april.

U Srbiji cena igre Guild Wars 2 iznosi 4,999 dinara u pretprodaji i prodaji, dok će specijalna edicija za kolekcionare koštati 14,999 dinara.

Svi igrači koji naruče Guild Wars 2 pre zvaničnog “lansiranja” dobiće ekskluzivni pristup svim beta događajima, kako bi imali priliku da ranije isprobaju ovaj MMORPG.

Prenosimo opis edicije za kolekcionare iz zvaničnog saopštenja NCsofta:
“Kolekcionarsko izdanje Guild Wars 2 će pravim fanovima pružiti do sada neviđen sadržaj. Centralni eksponat ovog izdanja je statua moćnog ratnika Rytlocka Brimstonea, naoružanog plamenim mačem, visoka 25 cm i ručno ofarbana. Pored statue, tu su ram za slike i čak pet prelepih grafika sa motivima iz igre koje je moguće izložiti na zidu, zatim knjiga Making of Guild Wars 2 na 112 strana, CD sa izborom najbolje muzike koja će pratiti akciju na ekranu, kao i još pet in-game predmeta, među kojima su Mistfire Wolf koji će se boriti uz igračevog lika i minijaturni Rytlock koji će mu praviti društvo na putovanjima i avanturama u Tiriji.”

[Image: gw2.jpg]

Uzeto sa http://gameinfusion.net/
Reply
#29
ja cu cekat da dode u algoritam da kupim, necu preko neta, nisam toliko nestrpljiv
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
#30
Ja ću čekati na zaavi da padne cena na ~25e XD
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)