Dungeon Defenders, najbolja co op igra
#1
Dungeon Defenders je na Steam popustu od 75% i košta svega 2,99e.
http://store.steampowered.com/app/65800/

GameInfusion opis igre
http://gameinfusion.net/dungeon-defenders-opis/

Posle 14h igranja igra je i dalje odlična! Po meni je ovo ubedljivo najbolja co op igra 2011. Svaki nivo ima 5 težina i na svakoj težini je sve bolji loot. Naravno razlike u težinama su drastične. Pored kampanje imate i velik broj chalange misija (ima ih 2-3x više). Prešao sam kampanju na normal (13-14 misija) i lvl 45 sam od za sada max lvl 72 (to je najviše što sam video kod drugih igrača) i oprema mi je katastrofa. Za većinu chalangea je poželjno da budete max lvl. Igra ima i više različitih modova i sve misije i chalangei mogu da se igraju u ovim modovima.

Početak igre, pravljenje lika i tutorial nivo.
http://www.youtube.com/watch?v=-8HIVfmGZ...r_embedded
Kasnije je sve to mnogo veće, brže i naravno teže. Igra pravo lice pokazuje tek kada se igra u četvoro. Prve 4 misije možete igrati sami ali posle toga igra postaje i previše teška za 1 igrača i mora se igrati u društvu.

Za 2,99e (~300 din) igra pruža mnogo više + duže će vas držati prikovane za monitore od igara što koštaju po 30e a i mnogo više.


http://www.youtube.com/watch?v=0Mz-TkmlzBI
Quote:Veoma zanimljiva co-op igra (single koristite samo da naucite pravile igre). Singleplayer nije nesto, ali u multiplayeru sija kao dijamant pogotovo ako igrate sa dobrim prijateljima uz voice chat.

Inace igra koja verovatno ima najveci raskorak izmedju vizuelne prezentacije i tezine/kompleksnosti. Izgleda tako slatko i naivno, a NIJE, NIJE, ne verujte joj NISTA, ima samo da vas PREVARI ...i siluje. Ali i ta tezina doprinosi kvalitetu igre.

Svet Kompjutera je u 12/2011 nahvalio igru i dao joj je 85. Po netu uglavnom hvale igru i daju ~85 ocenu.

EDIT
Igru sam uzeo početkom decembra i ubačen je i FPS pogled. Verovatno su se igrači žalili da je dosta teže sa range herojima pogoditi iz trećeg lica pošto se ponekad dešava da pucate u zid iako sve savršeno vidite.
Reply
#2
Svet Kompjutera, hahaha, nemoj da me zasmejavaš
Reply
#3
Jbg bolje oni nego Screen Fun hahaha inace slazem se igra je odlicna ali i teska like hell (ako se igra solo) XD
Reply
#4
SF-u su tinejdžeri ciljna grupa, dok se SK smatra u (ne)ozbiljna časopis. mda iskreno nisam igrao ni jednu igru tog tipa.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)