Ninja scroll
Ovaj anime nisam gledao sve dok se nije pojavio na digitalnoj televiziji Premiere odnosni kanal Animax. Tamo sam gledao samo epizode serije i moram reci da me je odusevila.
Film sam dobio od prijatelja, super je, jednostavno ima sve.
Cak i 'ljubavnih' scena.
Reply
i seksi scena :XD
[Image: harpy211.png]
Reply
Mnogo gotivna muzika jedan od najmocnijih tema koji sam cuo Jubei rula !!!
Reply
He he i dedica je faca Big Grin jedan od prvih anima koje sam gledao...bilo mi je malo tesko da se naviknem na onu scenu Grhm grhm pogotovo sho sam taj put gledao sa drugarem i sestrom XD
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
haha, to je sigurno bilo nezgodno XD
[Image: sig2t.png]
Reply
Da pogotovo sto sam se tada pravio sav vazan da japanci rade nekakve anime i da je ovo manga produkcija jedna od poznatijih i da oni rade bruka dobar posao (naravno lupao sam gluposti i nisam imao pojma) i onda usred grhm grhm scene cujes drugara onako sa sve smehom...pa ovi japanci zaista rade dobar posao, a ja da potonem XD ucutao sam i nastavio ostatak da gledam u tishini Smile i onda je opet usledilo par grhm scena Big Grin
Reply
(2009-05-06, 22:52)Eleran Wrote: Da pogotovo sto sam se tada pravio sav vazan da japanci rade nekakve anime i da je ovo manga produkcija jedna od poznatijih i da oni rade bruka dobar posao (naravno lupao sam gluposti i nisam imao pojma) i onda usred grhm grhm scene cujes drugara onako sa sve smehom...pa ovi japanci zaista rade dobar posao, a ja da potonem XD ucutao sam i nastavio ostatak da gledam u tishini Smile i onda je opet usledilo par grhm scena Big Grin

i sta smo naucili iz tog iskustva, aaa Eleran?? -> znaj o cemu lazes XD XD XD XD XD
[Image: XeDUK7e.jpg]
Reply
Moze i...ne kiti se tudjim perjem Wink

Inace u ovoj animi, bar u dugometraznoj verziji, posto seriju kao seriju nisam gledao, ali najbolja i najupecatljivija borba mi je sa onim slepim swordsman-om, znaci kako dobra borba i kako dobra fora na koju ga je dobio...mnogo jako...
Reply
u covo to je staro... ja nism gledala seriju ali film jesam...meni leži taj trip , baš neizvestan i uzbudljiv...ništa preterano sexy scene...šta vam je ljudi...
Reply
Ma ima ona kad ova riba dodje da podnese izvestaj, a za to vreme vodja klana jelte Big Grin to mi je nekako bilo suvishno...but hey Smile
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)