Threads: 37
Previše zbrzan početak. Jbt. ono što su prikazali u prvoj epizodi rimejka je bilo potrebno tri epizode originala. Mnogo toga se gubi. D:
Threads: 28
Nisam gledao Hunter X Hunter (1999), ali sam poceo mangu da citam josh pre nekoliko god ali posle desetak vol-a sam prestao da citam jer poceo malo da me smara i rekao kasnije cu da nastavim. Ali sad pocelo ovo rekao ae da vidim kakav je.
Posle prve epizode mogu samo reci da je animacija lepa, upoznali glavne likove i to je to. Videcemo kako ce napredovati.
Osim toga nisam osecao da je bilo shta desilo prebrzo, bolje ovako nego da mi 5 ep peca tu ribu!
The world is my country, science is my religion.
![[Image: 2Rv1u]](http://sig.anidb.net/images/signatures/29359/2Rv1u/)
Threads: 60
Kao sto Element rece, tempo za onog ko nije gledao original je okay. Svakako, odmah se moglo zakljuciti da su u prvom animeu pecanje, polazak i dogadjaj brodu zasebne epizode. Ali dobro, tad manga i nije bila ovoliko unapred (mada kolko cujem nije ni sad mnogo vise). Tesko da bi tad mogli tim tempom da napreduju. Drugim recima, kao sto je vec receno, bice kao FMAB. Znaci, 100ep HxH ce sad biti nekih 50 zbrzanih epizoda i posle ce krenuti sporiji tempo. Sad, pitanje je sta ce uraditi na kraju. Fileri ili kraj.
Pitanje sad, bice li jos zenskih likova medju glavnima ili je Kurapika (valjda se tako zove) jedna od retkih cura? Uopste nisam upoznat sa HxH, i sem Gona i Killue, nijednog lika nisam znao. Also, kazite mi da se nece ceo anime vrteti oko revenge plota Kurapike posto vec imamo takav anime hahah.
Threads: 416
2011-10-07, 16:11
(This post was last modified: 2011-10-07, 16:12 by Happy.)
Kurapika je muško. Glavna priča je Gon, u starom HXH bio je arc sa ~15-20 ep u vezi Kurapikine osvete i to je bilo to.
Threads: 60
Super onda. Ako ne smara ceo anime sa osvetom, mozda bude i dobar lik.
Sad vidim i da je mangaka potvrdio. Sta znam, previse lici na reverse trap. Mozda bude neki twist na kraju mange i ispostavi se da je ipak zensko. Znaci nema zenskih glavnih likova? Nekako izgubih volju da gledam ovo ako ce biti strong guys doing battle and stuff. Imam vec DBZ za to. Pa cak je i Hokuto no Ken imao zenske likove medju glavnima >.>