Hunter x Hunter 2011 remake
Ovo je postao muski forum, samo se decki raspravljaju... :p
Reply
Ti si jedina ostala, sve ti lose Big Grin ....
Reply
(2015-06-09, 18:01)Su_Mi Wrote: Ovo je postao muski forum, samo se decki raspravljaju... :p

Pa i nije nam neka rasprava. XD
Pridruzi nam se.
[Image: bged4w.jpg]
Reply
[Image: screenshot1.png]
Reply
(2015-06-09, 00:23)Nightwalker Wrote: Naruto 9,50/10, Bleach 9/10, a najbolji šounen naslovi su One Piece i Dragon Ball sa 10/10.
Nema tamo zezancije, ko je jači jači je, a toliki broj kul negativaca još nigde nisam video. Tamo su likovi svojim znojem i radom došli do snage, a ne povuci pa mi ga i potegni, eto najjači si u animeu.

Kako da ne, pogotovo kad Goku ne može ni da pipne Friezu, ali onda ofarba kosu u plavo i razbije ga ko beba zvečku. Nema šta, sve postignuto "radom i znojem".
Reply
Jedino uvažavam Eleranov post, ali zar nije očigledno da je Kiši vadio neke zaključke i likove iz mitologije... to smo već znali.
Za mene je Kišimoto daleko veći umetnik, ne kao ovaj lenčuga, daje ženi da crta dok ovaj 15 godina bez prestanka radi na svom projektu.

Ali evo da se ne ljutite, One Piece je tata.

Nuff said!!!
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply
[Image: Fap-now-kiss-l.png]
Nema me par dana i svi pošize oko već prežvakanih priča, klanjam vam se XD XD XD
Reply
Dakle u svetu mangi oni kojima je guzica zinula za lovom su umetnici. XD Umetnost nema veze sa trudom i naporom (tj ima, ali neko se moze truditi citav zivot i ne postici nista..mada je i to subjektivna stvar). To svakako treba da se ceni, ali nije umetnost.
[Image: bged4w.jpg]
Reply
@Sosa: Hehehe ta slika polako postaje zastitni znak kod tebe Big Grin A da je prezvakana prica, pa verovatno over 9000 puta XD
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
Zoldik, za ovo malo vremena što si na forumu, ti si se toliko nalupao da to smrdi.
Evo ja sam prvi koji ti je to rekao i verujem da nisam jedini koji tako misli, evo posmatrao sam te neko vreme, misliš da puno znaš a u stvari
mnogo ne znaš koliko zaostaješ u svemu.
Ja ti objasnim, iznesem dokaze za moje činjenice a ti pričaš o nekim desetim stvarima kao da si Marsovac.
Ne želim da te provociram, ali moram da ti napišem to, jer nekako dok čitam šta pišeš, sramota me tvog neznanja. Bolje da ti ja kažem odmah to u startu nego da to čuješ kasnije jer će to biti mnogo veće razočarenje za tebe.
[Image: maxresdefault.jpg]
Reply




Users browsing this thread: 2 Guest(s)