Golden boy
#11
Mozda, ali novac ne pita da li ce da upropasi nesto ili ne...
[Image: Code_Geass___C_C_by_Alan0605.png?t=1263603582]
Reply
#12
Pogledao sam i ovaj kratak anime. Dobra komedija, ali ništa preterano. Iako nisam fan ecchi naslova, najviše su mi se svidele one najperverznije epizode (druga i peta). Podseća dosta na Onizuku, ali nije bolji. Ipak ovaj drugi pravi bolje face, mada ni Kintaro ne zaostaje XD Odmah se setim one face iz druge epizode kada je ugledao šefovu kći.

7/10
Reply
#13
Odgledao ovo. Solidan anime i bio bi i bolji da su mi ostale epizode ostavile onakav utisak kao prve dve (pogotovo prva, fenomenalna epizoda). Ono što je najsmešnije u animeu su reakcije kao i face koje pravi glavni lik u određenim situacijama. Još ne mogu da izbijem sebi iz glave njegovu reakciju kad je video da nema pojma da koristi onaj kompjuter. Evo slike XD:[spoiler][Image: E697nCD.jpg][/spoiler]
Takve stvari su baš "začinile" ovaj anime i dale mu poseban šmek. Prepuručujem ovaj anime, kratak je, a i veoma je poučan hmmm... Benkyou! Benkyou! Benkyou!
Reply
#14
Takve face su klasika za anime iz tog perioda. Iste karikaturne face imas i u GTO i mnogim drugim, da ne nabrajam. Sto je kao sto kazes, imalo svog shmeka. Ono sto je pozitiva u ovom naslovu je sto ga prati adult humor, koji u danasnje vreme tesko da ce se ponoviti. Ne, ne mogu u to da ubrajam prison school, iako je danas nesto najblize ovome sto se toga tice.
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#15
Vrhunski odrađeno


Reply
#16
Evo i ja ga danas odgledao. Topla preporuka, bas sam se lepo nasmejao.
Reply
#17
Ocena 10. Very educational anime. XD Jedan od najboljih ečija. Zanimljivo je kako genijalac Kintaro svima pomogne, a onda na kraju pobegne sa manjkom samopouzdanja i misli da je ljudima samo stvorio probleme. Big Grin
Reply
#18
Jako dobar anime,vise bi zelio da ima vise epizoda
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)