Bartender anime
#1
[Image: bartender-1.jpg]
Info:

AniDB
ANN
MAL

Categories: Daily Life, Manga, Seinen

Quote:Hidden down a dark alley in the Ginza district of Tokyo, protected by a heavy wooden door and marked only by a simple sign, one might find a bar called Edenhall. Leave your worries at the door and take a few minutes to enjoy a cocktail offered by Sasakura Ryuu . Gifted by his skills and patience, Ryu offers his hospitality and a compassionate ear to any troubled or harried patron that crosses the threshold and takes a stool.
The year 2006 is the 200th anniversary of the Cocktail and to celebrate the event, the series Bartender uses a very unusual hole-in-the-wall bar, a mysterious master bartender and the bar's various ‘guests’ as a venue to explain and share the recipes for a number of (very adult) mixed alcoholic drinks.

Komentar:

Sto se mene tice stvarno odlican anime, iako je epizodican to jest epizode nisu spojene u jednu pricu, vec svaka epizoda je zasebna prica. Celukupna radnja anime se odigrava u baru Eden Hall i svaka epizoda predstavlja pricu koja govori nastanak to jest poreklo odredjenog pica ili koktela i pored te price svaka epizoda sadrzi pricu o zivotima obicnih ljudi(ljubav, prijateljstvo, karijera, usamljenost). Svih jedanaest epizoda koliko sadrzi ovaj naslov su me odusevile to jest tokom nijedne se nisam smorio, ali ipak mi se najvise svidela ona epizoda o delu 'Starac i more". Animacija mi se takodje veoma dopala, bas je onako realisticka kakvu ja volim, glasovi odlicni takodje, dok je glas naratora fenomenalan, ali ono sto mi se posebno svidelo su dijalozi koji su fenomenalni, dugo nisam cuo tako dobre dijaloge. I za kraj likovi su takodje bili dobri, nije bilo nijednog lika koji me je smorio ili koji mi je bio annoying i naravno naucio sam dosta o picu, sto dosad nisam znao. Smile

9/10

Komentar?
Reply
#2
Pogledao ga, zanimljivo, jos bi bolje bilo da takvih bartendera ima kod nas.
[Image: forumrulesi.gif]
Reply
#3
Prva epizoda me odbila, posto je nekako bilo previse idealizovano, ali mislim da sam prebrzo doneo zakljucak i nisam bio nekog raspolozenja davno kad sam gledao, tako da cu mu dati jos jednu sansu pa odgledati ponovo Wink
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#4
Fin anime. Radnja je malo sporija jer su poenta zivotne price i osecanja gostiju koji dolaze u Eden Hall. Svaka epizoda je pricica za sebe, i ne preporucujem maratonisanje, vec povremeno gledanje. U svakom slucaju, naslov za iskusniju publiku kojoj vrhunac ne predstavljaju eksplozije i sisati zenski likovi.

Postoji i igrana serija, inace, koju bas sad skidam posto sam animiranu verziju gledao pre par godina.
Reply
#5
Davaj linkove za igranu seriju Wink
[Image: Kingdom-anime-650x396.jpg]
Reply
#6
Skidam sa BakaBT-a:
http://bakabt.me/159929-bartender-2011-7...libra.html
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)